Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@umutlu-bekleyiş şunu da eklim hangi kurum sınavı yapcak onuda biliyorum o kadar net daha ne diyim ki ne öğrensem yazıyorum
-
@umutlu-bekleyiş hocam çok teşekkür ederiz. kusura bakmayın bizde de işsizlik psikolojisi oluştu. çünkü bu dönemde umutlarımız o kadar suistimal edildi ki artık somut olmadan umutlanmak istemiyoruz. inşallah bir iş kapısıdır bu ve müjdeyi sizden alırız. güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah.
-
@umutlu-bekleyiş hocam teşekkür ederiz bn sorunca öyle dediler demekki dediğiniz gibi söylememişler
-
@umutlu-bekleyiş VakıfBank sınav açar mı?
-
@simón-bolívar vakıfbank olsa sınav ücretini niye halkbanktan ödeyelim. bu da değil de, bekleyeceğiz arkadaşlar haftaya belli olur inşallah.
-
@simón-bolívar vakıf bilmiyorum hocam onlar farklı yerden alım yapıyorlar sadece uzman müfettişlik açıyor ondan da haberim yok her sene mart gibi oluyor bide arkadaşlar dediğim gibi sınavı ya halkbank açcak ya da emlak ta olabilir ama halkbank parayı tahsil edip de ziraat için sınav yapmaz saçma her banka kendine sadece şu bilgiyi verim sınav ücreti yıldız teknik hesabına yatcak yıldız teknik unv yapcak inşallah hafta içi netleşssin haber ederim size
-
@umutlu-bekleyiş hocam çok teşekkür ederiz. Peki hocam haftaya ilan gelir mi yoksa size mi haber verilecek?
-
@umutlu-bekleyiş peki normalde bu konularda duyum alıyor musunuz, söylentisi oluyor mu alım öncesi?
-
halk bank sınavlarını gecen sene istanbul üni ondan önce de erzurum üni yaptı bu arada
-
Arkadaşlar biraz erken bir soru olacak ama sınav açılırsa tarihten neye çalışmalıyız sizce.yani halkbankası geçen sene çok zordu tarihi hatırlıyorsanız
-
@ozge92 iktisat muhasebe özel hukuk vardı maliyeden 5 soru çıkmıştı diğerlerine göre daha düşüktü soru sayısı genel kültür kısmı acayipti bi
-
@ozge17 evet işte bn tarihin hangi kısmına çalışsam DİE soruyorum yani inkılap tarihinden hiç çıkmamıştı sanki yada çok azdı
-
@umutlu-bekleyiş yıldız teknik'in hiç banka sınavı hazırladığını duymadım ama inşallah öyle olur. güzel haberlerin alınacağı bir hafta olsun inşallah
-
@issiz-0 hocam paranın yatırılacağı hesap o kuum olduğu için yıldız teknik dedim bakalım hayırlısı binmetlik kazansın da haberdar ederiz
-
Arkadaşlar mesaj geldi malesef BT uzman yardımcısı alıyormuş
-
@umutlu-bekleyiş hocam sadece bt uzman yardımcısı mı?
-
@872 evet malesef sadece onu yazıyor
-
@umutlu-bekleyiş servis görevlisi de alınacak diye konuşuluyordu onla ilgili bir duyum yok mu hocam ?
-
@kuşçubaşıeşref mail gelmis servis alsalardi beraber gelirmis. Müdür halkbank uzun süre alım yapmayacak demis maili görünce bu nerden çıktı okuyunca haa bt tamam normalde personel almayacağız uzun zaman demis
-
@ats geçen sene halk Bankası genel müdür 2018 de 1300 kişi alıcaz demişti acaba seçime yakın mı çıkar ki ilan çünkü bazı uzman yrd gelicek diye konuşuluyormuş