Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@kuşçubaşıeşref hocam genel müdür aralık 2017de yapılan sınav sonrası alımdan bahsetti. Süreç mart 2018 gibi bitti ve 1300 kişi istihdam edildi. Ama yine de bekliyorduk tam bir hayal kırıklığı:(
-
@872 hocam 2017 alımından bağımsız konuştu orada
-
@kuşçubaşıeşref hocam inşallah siz haklı çıkarsınız. En büyük temennim. 1300 kişilik alım çok harika olur çünkü.
-
VAKIFBANK MUFETTIS YARDIMCILIĞI ilanı gelir mi acaba ? Geçen yıl aralık son haftası ilan gelmişti yanlış hatirlamiyorsam
-
halk bank ilanı sadece btk uzman yrd geldi servis vs gelemeycek sanırım
sırada vakıf bank var ama bir arkadaşla konuştum gelmeyecek dedi ama inş yanlış çıkar -
Duyum falan değil ama vakifbank ilani gelir bence bu ayin sonuna dogru yada ocak gibi. Sadece ongoru tabi.
-
@872 bende öle bekliyorum hocam geçen yıl 26 aralıkta gelmiş olaganüstü bir durum olmazda umarım gelir
-
@tolga80 her sene geliyordu. güvenilir bir kaynak mı bu?
-
halk bankası duyurular sitesinde alımı kaldırmış bilgisi olan var mı
-
Vakıfbank ingilizce şartı %75'ti değil mi sınav için?
-
@simón-bolívar gecen yıl arkadaşım kazanmıştı tel konuştuk insan kaynakları öyle demiş ama belli olmaz yine bazı arkadaşlar gelir diyor
-
@tolga80 insan kaynakları ne söylemiş hocam
-
@tolga80 arkadaşınız müfettiş yardimciligini mi kazanmış yoksa baska bir pozisyon mu?
-
@tolga80 insan kaynakları dediyse doğrudur.
-
Benim vakıfbankın ilana çıkacağına inancım tam. Duyumcular 50 şey söylüyor 2 3 ü dogru çıkıyor. İlan gelebilir de gelmeyebilir de ama ben geleceğine inaniyorum.
-
@öğrenci %70 ingilizce istiyor.
-
@scarabeus Doğru hatırlamışım. Umarım gelir yakın zamanda..
-
@ozge17 hayır daha duyurulara konmadı ki zaten.sadece biz erken öğrendik
-
@kuşçubaşıeşref hocam ben de o alımda girdim ve bu konu çok yanlış anlaşıldı , 2017 alımından bahsetti zaten 2 yıl üst üste 1300 kişi almaları beklenemez, hatta bir daha hiç bir kamu bankasının bir seferde bu kadar kişi alacağını düşünmüyorum.
-
@ozge92 evet ilan kaldırılmış. @ozge17 @Umutlu-bekleyiş