Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
-
@kuşçubaşıeşref Şahsen bende sizin gibi secimden once uzman yrd ve servis gorevlisi ilani bekliyorum cunku ihtiyac cok fazla istifa edende cok. Şubelerdeki uzman yrd genel mudurluge cektiler onlarin yeri bos ayrica cogu subelerde servis gorevlisi birer tane şuan bt uzman yrd ilanini kaldirmislar umarim yeniden duzenlenir bize de yer verirler.
-
@ats inşallah hocam
-
@caglarr hocam aynen bunu demiş haber sitesinden kopyala yapıştır yaptım : Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan 2017 yılındaki 1295 personel alımının tamamlanmasının ardından 2018 yılı için de 1300 personel alımı yapılacağı müjdesini verdi. Aşağıdaki bağlantıda 2017 yılı personel alımına dair başvuru şartlarını bulabilirsiniz. 2018 yılı için de aynı şartlar olacaktır.
-
Ziraat bankasından hiç ses yok ama maşallah Türkiye’nin en sevilen Bankası seçiliyor nasıl oluyor bu anlamıyorum gençlere yol açmayan bir banka neden en sevilen seçilir ki? Çok sinir bozucu.
-
@ozge92 ve 4 yıldır müfettiş alımı yok
-
başlıkla alakasız ileti kaldırılmıştır
-
arkadaşlar halk bankası için etkinlik yapmayı düşünüyoruz bunun için etkinliğe katılmak isteyen ve süreci takip etmek isteyen arkadaşlarla buradan haberleşebiliriz.
-
başlıkla alakasız ileti kaldırılmıştır
-
21 aralık bugün ve Vakıfbank’tan hala haber yok. Bir duyumu olan, paylaşacak haberi olan var mıdır acaba
-
Artık bir duyum, haber, ilan bir şey gelsede biraz umut dolsa içimiz
-
@gariban-guy ziraat bankası müfettiş alımı yapmıyor artık. Kendi içerisinden seçiyor.
-
@stradivarius çalışan arkadaşım vakıf ilanı gelmeyecek dedi geçen yıl son alımmış dedi tabi inş aksi olur bende bekliyorum
-
@stradivarius hocam geçen yıl 26 aralıkta ilana cıkmış
-
@tolga80 içimizi karartmayalım hocam inşallah ilana çıkar zaten ne kadar personel alıyor
-
@tolga80 geçen yıl son alımmış derken? Alım olur bu sene olmazsa seneye. Bence arkadaşınız sizinle kafa bulmuş. Çalışanlar nereden bilecek hem. Gelmez denir gelir, gelir denir gelmez. Onun için moral bozmaya gerek yok.
-
@872 vakıf artık havuzdan çağırıyor onu kast ediyor olabilir hocam
-
@kuşçubaşıeşref umarım öyle olmaz hocam.
-
@872 umarım hocam
-
-
@stradivarius umarım hocam gün geçtikçe ilanlar iyice daraltılıyor