Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@cem Kader kısmet hocam ben de aynı durumdayım başvuru şartını taşıdığım tüm ilanlanlara başvuruyorum, Allah hakkımızda hayırlısını versin.
-
@bayke muhtelen öyledir. Son dönemde dil tazminatı biraz yükselmiş. A seviye dil tazminatı yukarıda yazdığımız maaş ek 300 lira ekliyor mesela.
-
@aliveli Teşekkür ederim hocam
-
4500 tl az degil mi uzman yardımcılığı icin?
-
Tam olarak buradaki uzman yardımcılarının ne iş yaptığını bilen var mı? Yurtdışı görevlendirmeleri, özlük hakları vs ne durumdadır acaba.
-
@kilcal ihracatçıların yurtdışı fuar vs gibi işlerini ayarlayıp gerekirse katılım sağlıyorlar. Onun haricinden yaptıkları iş raporlama. Maaşını yazmışlar zaten onun haricinde yüksek lisans, doktora filan için tazminat alınıyor dedikodusu var ama net bir bilgi yok.
-
@kilcal benim başvuru evrakını teslim ettiğim kişi İş Kanununa tabi olduklarını ve hiçbir devlet güvencesi olmadığını söyledi
-
657'nin de güvencesi yok ki artık. Şu güvence olayını bence kafaya takmayın. İşini düzgün yapana kimse karışmaz.
-
@ksfno1 iş kanunu daha avantajlı. Hangi amir tazminat ödeyip sizi işten çıkaracak siz işinize baktıktan sonra.
-
@ksfno1 Iş tanımı hakkında bir bilgi alabildiniz mi hocam? Yukarıda arkadaş bahsetmiş fuar gezileri gibi bir durum var mı ya da evrak işleri mi yoğunlukta acaba? Bir de maaş konusunda bilgi alabildiniz mi?
-
@titoizm demek öyle? arkadaşım işini düzgün yapıp keyfine bakma olayı kendini geliştirememiş yetiştirememiş, sırf yıl olarak senden kıdemli olduğu ve isminin başında kıytırık da olsa bir unvan bulunan ve bu unvanı sen haklı olsan bile onla/onlarla gireceğin en ufak münakaşada seni oyunun dışında bırakmak için gözünü kırpmadan kullanabilme potansiyeline sahip insanlarla çalıştığın bir ortamda olmuyor olamıyor maalesef. Benim kişilik yapım ayıya dayı demeye müsait değil, senin bu konuda herhangi bir sıkıntın yoksa onu bilemem. Hele ki ihracatçılar birliği gibi para babalarının esip gürlediği bir ortamda arkanda devlet olmadığında hiç düşünemiyorum.
-
@ksfno1 Kurumdan o kadar şikayetçi isen başvurmasaydın o zaman dostum. :))
-
@titoizm şu hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri ve hatta en nefret ettiğim şey insanların benim söylediklerimi kendi anlamak istedikleri gibi anlamaları! arkadaşım biz burada İş Kanununa tabi yerlerde insanların yaşadıkları sorunları anlatmaya çalışıyoruz sen de kalkmışsın yok başvurmasaydın bilmem ne!
@bayke maaşın dil tazminatı ile birlikte 3650 falan olacağını söyledi evrakı teslim alan kişi, yapılan iş konusuna gelecek olursak da genelde dosya inceleme işi olduğunu söyleyebilirim fuar olayları işin fantezisi.
-
@ksfno1 Kurumun iş kanununa tabii olduğunu biliyorsun, sıkıntılı olduğunu ve sorunlar yaşandığını iddia ediyorsun, gidip başvuru yapıyorsun ve gelip hala bana laf ediyorsun. Allah yardımcın olsun. Konuşmayı daha da uzatma taraftarı isen özele gel, iş kanunu hakkında birinci ağızdan detaylı bilgi vereyim. Sağdan soldan duyduğun bilgilerle celallenmene gerek yok. Daha dereyi görmemişsin paçayı sıvıyorsun kardeşim ohooo...
-
Mülakatta ki ingilizce seviyesi nedir acaba ? Mülakat ful ingilizce mi geçiyor ? Bir de 657 ye tabi olmama konusu kafamı karıştırdı.Sürekli işçi statüsü mu var ?
-
@akademili sürekli işçi statüsü var yani belirsiz süreli sözleşme mevcut. Mülakatların full ingilizce olduğunu sanmıyorum ancak ingilizce bir kısım mevcutmuş.
-
Tbb 80 yds istediği halde benim punıma düşmemesine rağmen buraya da an itibariyle başvurdum. Cuma ya da en geç haftaya belli olacakmış sonuçlar.
-
@fg94 puanınız kaçtı hocam
-
@akademili Hocam siz başvurdunuz mu buraya?
-
@akademili 83 hocam.