29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@furken hocam birtek giriş belgesi diye biliyorum...
-
Çıkma ihtimali yüksek..
Türk Akreditasyon Kurumu Dışişlerinin ilgili kuruluşu..
Helal Akreditasyon Kurumu ise Ticaret Bakanlığı ilgili kuruluşudur..
-
Medeni usul ilk 200 madde kadar çalışmayı düşünüyorum zaten zaman da kalmadı. Sizce 3 4 soru yakalar mıyım
-
@ezo hocammm elbette yakalarsınız...
Görev ve yetki zaten mutlaka bir soru çıkar..
Bir soru dava şartları desek..
Bir soru dilekçeler aşaması, tahkikat desek..
Bir soru istinaf temyiz yada yargılama yenilenmesi desek..
Belli olmaz belki bir soru da tahkim..
Siz ilk 200 e çalışın ekstradan benim el yazılı notta en önemli yerler var ona bakın..
Allah'ın izniyle değil 4, 6 soru da yaparsınız..
Moral bozmak yok..
Allah'ın izniyle kazanmak var..
-
@mehmetemir teşekkür ederim hocam inşallah
-
@rootofallevil bu önemli miktar bağışın muhteviyatının açıklanması gerekiyor. Kime göre neye göre önemli.
-
Sınava 12 gün kala kafasında herşeyi birbirine girdiğini hisseden var mı?
-
@gamzeja olmaz mı
-
@mr-aday hukukta meşhur bir söz vardır hocam "doktrinde tartışmalı olmakla beraber" diye
-
Hocam size işte hâkimin takdir yetkisine en güzel örnek hususlardan biri bu..
Bir asgarî ücretle çalışan biri için 500 TL bağış önemli bağış sayılır..
Ama milyoner biri için 500 TL sayılmaz..
Rabbim tüm ihtiyaç sahiplerine yardım etsin..
Garibana ses mazluma nefes olmayı bize nasip etsin İnşAllah...
-
arkadaşlar merhaba herkese kolay gelsin monopol ün denemelerini çözen var mı bugün bir tane çözdüm bana biraz zor geldi de
-
@mehmetemir Dikkat çekmek istediğim farklı bir husus ama. Misal soruda şıklarda dedi ki "dizüstü bilgisayar bağışlanması" . Bu kime göre önemli ? Takdir yetkisini hakimler kullanıyor elbette ama sınavdaki adaylardan da mı bu yetkiyi kullanması bekleniyor ?
-
@mr-aday hocam bu halde genel ülke düzeyinde bakacaksınız ki bilgisayar bağışlanması gerçekten önemli bir bağışlama sayılır demi...
-
Yargıç yayının denemesini çözen var mı?
-
@maliyeci01 bende çözdüm evet bazı soruları zor geldi bana da. genelde monopol için bir çok kişi zor diyor.
-
@sim ben bitirmek üzereyim gayet güzel açıllamaları özellikle iyi bazı ufak tefek hatalar var ama genel anlamda olumlu
-
@maliyeci01 bende çözüyorum bitmek üzere zorlayıcı ama kaliteli geldi bana
-
@iibf @ekonometrisyen kamusu iyi ama özel hukuk kısmı biraz karışık geldi 49 net falan geldi gy gk de 20 geldi sizlerde nasıldı arkadaşlar
-
@ulrich ufak tefek hatalar yazım yanlışları mı yoksa son seçimlerdeki değişikliklerle mi ilgili?
-
@sim, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@ulrich ufak tefek hatalar yazım yanlışları mı yoksa son seçimlerdeki değişikliklerle mi ilgili?
Baskı hatası cevap anahtarı yanlış gibi işte türkçede altı çizili yer demiş çizilmemiş ama çok az bunlar 3-4 tane vardır ama konu da sıkıntı yok