29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@maliyeci01 gy gk benimde 20 tarıhi çalışmama rağmen yapamamıştım sorularını alandan 40 civarı vergi kısmını tam bitirmedim bu yüzden tam çözemedim. sanırım sınava kadar hepsini çözemeyeceğim eksiklerimi tamamlayacağım.
-
@ulrich zorluk seviyesi nasıl? Herkes monopol konsensusa zor diyor. Sınava girmeden de moralimi bozmak istemiyorum.
-
@Mehmetemir memurlar bölümünden kesin soru gelir mi sizce en sevmediğim bölüm
-
@kemankeşş gelme olasılığının yüksek olduğu bir konu.
-
@sim çok zorlamıyor öğretici ve sınav tadında bence dikkati de bilgiyi de ölçüyor özellikle kamu ve vergi kısmı çok tatlı
-
@ulrich “kamu ve vergi kısmı çok tatlı” ilk defa böyle güzel bir yorum duydum
Teşekkür ederim
-
Arkadaşlar ihtiyati hacize karşı dava açma süresi kaç gün? Matrahta soruda 15 gün arkadaki tabloda 7 gün. Kanunu indireyim diyorum bakmak için bulduğum kanun güncel mi emin olamıyorum.
-
@gaye hocam 7 gunler 15 gun oldu diye biliyorum ama bizim mali tatil isine benzemez umarim
-
@sim bugün elime geçti birincisini çözdüm hemen, vergi sorularının düzeyi sınavda böyle mi gerçekten? Diğer denemelerde ilerledikçe zorlaşabilir ama vergi kısmı bana kolay geldi. Kendimi avutmak istemiyorum...
-
2019 Mayıs- Haziran gibi tekrar hakimlik sınavı olabilir...
-
@amirim üstad bunu sen yazmasan ciddiye almazdım biraz daha ayrıntı verebilirmisin kaç kişi düşünülüyor yüzdesi kaç gerçekleşme ihtimalinin ️
-
@kemankeşş bir soru çıkma ihtimali çok yüksek..
@gaye ihtiyati haciz ihtiyati tahakkuk hepsi vergi hukukunda 15 gün oldu artık...
-
@numerusclauses vergi sorularını sertkan hoca hazırlamış.
-
@numerusclauses hangi deneme hocam
-
@amirim idari yargı da olabilir mi acaba
-
@sbf1983 @Mehmetemir tamamdır hocam çok teşekkürler. Bu arada 4T'nin vergi soruları da güzel. Bendeki kitap güncel olmasa da sorular iyi. Gelmişken yazayım onu da:)
-
@toranj yargıç deneme
-
Arkadaşlar kıyaslamak gerekirse mihenk mi , monopol mü daha zor ?
-
İyi aksamlar arkadaşlar eşya hukukunda zilyedlik ve mülkiyet konusundan kesin soru vardir değil mi?
-
@amirim sınav olursa şayet idari alım olmasını ihtimal dahilinde görmüyorum (geçmiş yıllara bakarsak)