29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@yourdreams anayasası bana biraz saçma geldi çok fazla 61 anayasasından ayrıntılı soru var .ama idare ve iyuk güzel
-
bu senenin kaymakamlık soruları pdf halinde elinde olan var mı acaba
-
İyi çalışmalar arkadaşlar tvs sen soru geliyor mu gelmiyor mu anlamadım , sizler ne düşünüyorsunuz
-
@yourdreams Hocam Monopol kamu hukuku kısmı çok güzel ama özel hukuku çok ağır..
Tavsiye ederim çözün..
-
@ir06 hocam bir soru belki 2 soru ama hiç gelmeme ihtimali de var bir göz gezdirin derim belli olmaz...
-
Arkadaşlar konsensus ceza’da
cmkdan önce ceza özel hukuku var. O kısım dahil mi?
Birde justice vergi hukukunda tvs kaçıncı testten sonra başlıyor? -
@eylembilim justice de 10. testen sınra başlıyor. ceza özel ve cmk dahil değil
-
@mehmetemir biraz baktım ama yinede net olsa bu husus daha iyi olurdu denemelerde de
7 tvs 7 usul var -
Arkadaşlar deneme çözmeden sınava girmeyi düşünüyorum acaba hata mı yapıyorum ? Çok kararsızım eksiklerim var onları tamamlamanın daha rasyonel bir karar olduğunu düşünüyorum. Benim gibi düşünen var mı?
-
Cevap anahtarında 4 tane yada 3 tane aynı şık altalta geldiğinde ne yapacağız :))
-
@gamzeja şahsen ben deneme almadım. Soru bankası üzerinden gidiyorum sadece. Eksikleri tamamlamanın daha önemli olduğu kanaatindeyim.
-
@yourdreams kamu hukuku bence sınav ayarındaydı ve gayet güzeldi ancak özel hukuk idari hakimlik için gereksiz zorlayıcı ancak öğretici şahsen özel hukuk kısmını ağlaya ağlaya çözdüm. Moralinizi biraz bozabilir ancak çok şey öğrenirsiniz.
-
Arkadaşlar bu mesajı yazmam zorunlu oldu ne olur okuyun...
Kızarsanızda bu kadar uzun yazdım diye canınız sağolsun ama bunu vazife bildim kendime...
O kadar özelden mesaj geliyor ki gelsin hepsinin başımın üstünde yeri var ama gelen mesajlar beni çok üzüyor..
Herkes deneme çözüyor ama düşük alıyorlar diye üzgün, moraller sıfır, herkes ha bıraktı ha bırakacak..
Bende o kadar çalışmam olmasına rağmen
Düşük alıyorum..Olabilir..
Her deneme gerçeği yansıtmaz. Hele ki şuanki en ünlü denemelerden tutun hepsinde aynı şey oluyor..
Adı üstünde deneme. Yayıncılar kendi soru kalıplarına göre bizi deniyorlar..
Bana inanmayan geçen senenin sorularını çözsün ve ne kadar farklı olduğunu görsünler..
Yapmayın Allah aşkına..
Bakın son 10 gün..
Artık ders çalışma değil..
TAMAMEN MORAL HAFTASI
Kazanacaz hâkimliği Allah'ın izniyle..
Sakın bırakmayın
İsterse 20 net olsun
Bakın ben hep derim
Herşey nasip
Bir insan
Gece gündüz çalışır
Ama birkaç eksik vardır
Hepsi ondan çıkar
Yapamaz sınavı
Ama bazı insanlar vardır
Çok çalışamamıştır, işi ağırdır, çoluk-çocuk derken vakti yoktur..
Ama sadece çalıştığı yerden geliverir
Sakın bırakmayın
Ne olur
Azcık hatrım varsa devam edin
1.5 hafta su gibi geçer
Siz elinizden geleni yapın
Emin olun sınavda daha iyi yaparsınız
Ben size güveniyorum
Garibana ses mazluma nefes olmak için
Ne olur devam edin
Ne eksiğiniz varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum
Her daim
Ne olur aynen devam
Ne olur
Bırakmayın
Madem biraz hatrım var
Hiçbir meslekte
Bu kadar garibana ses mazluma nefes olamazsınız
Nota mı ihtiyacınız var
Ben yardım ederim
Bunaldınız mı
Ben yardım ederim
Siz yeterki aynen devam edin
Nerdeyse her saat başı forumdayım sırf bir kişiye daha yardımcı olabilir miyim diye..
Hakim olacaksınız inanın..
Herşey son 10 gün sabretmekte bitiyor..
Ama sakın bırakmayın
Ne olur
Ben size güveniyorum
Ne olur aynen devam edin
Dua da ederim
Ha ilan geldi gelecek derken
Şimdi sınav geldi
1.5 hafta gece gündüz çalışın
Anlamadığınız neresi olursa
Bir derdiniz olursa
Ben 7/24 yanınızdayım
Tek gayem Allah rızası
Başka gayem yok
Ama ne olur aynen devam edin
ZİRA SON 10 GÜN TEKRAR DİYORUM TAMAMEN MORAL HAFTASI..
EĞER BIRAKIR İSENİZ O MORAL BOZUKLUĞU İLE SINAVIDA YAPAMAZSINIZ..
Cok konuştu isem
Hakkınızı helal edin
İçimi döktüm sadece
Allaha emanet olun ve ne olur bırakmayın...
-
@confutatis bende öyle düşünüyorum ama yinede kararsızım bir tarafım eksik kalacakmış gibi hissediyorum sınava girmeden önce tabi bu birazda benim takıntılı olmamdan kaynaklanıyor da olabilir tavsiyeniz için teşekkür ederim.
-
@mehmetemir hocam herkese yardım etmeye çalışıp bir yandan da ders çalışmaya çalışıyorsunuz hakkınız ödenmez. Bende moral bozukluğundan korktuğum için denemelerden uzak durmayı düşünüyorum. Belki riskli birşey yapıyorum ancak bazı şeyler malesef deneyerek öğreniliyor bu sınavada böyle girelim bakalım. Bence şu son 10 gün moral desteği ve moralimizi yüksek tutmak çok önemli. Hiçbirimizin pes etmeye lüksü yok.
-
@gamzeja hocam her gun bir deneme cozmek fazla vakit kaybettirmiyor. ben de sizinle ayni durumdayim, eksiklerim var. gunde bir deneme cozup kalan zamanda eksik kalan kisimlari calisiyorum. kanun okumasi yapiyorum. deneme cozmek de oldukca ogretici oluyor bu arada.
-
@mehmetemir hocam asil siz bizlere hakkinizi helal edin. surada ne sorduysak elinizden ne geliyorsa yaptiniz bizler icin. atlamadan cevap verdiniz yardimci oldunuz. hakkiniz odenmez.
-
@gaye tavsiyenizi göz önünde bulunduracağım teşekkür ederim.
-
@gaye estağfurullah hocam biz sadece görevimizi yaptık biz hiçiz hiçlik makamına ulaşmaya çalışıyoruz bir gün ulaşırız inşAllah dua edin..
@gamzeja hocam deneme almayacaksanız dahi kpsshukuk diye bir harika site var güncel hemde uygulamasıda var. Orda hem denemeler var hemde güzel sorular var oraya bakın tavsiye ederim en azından 3 tane çözmeye çalışın...
-
@mehmetemir Siz kalbi çok güzel bir insansınız... Burda hepimize yardımcı oldunuz. Bilginizi, emeğinizi, notlarınızı paylaştınız. Yetmedi moral verdiniz. İnşallah güzel niyetlerinizin karşılığını hep bulursunuz. Allah razı olsun.