29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Ösym kıvamında bir mikro sorusu
Talep fonksiyonu Q=10P üstü -2 olarak tanımlanan bir P malı için fiyatının %10 artması durumunda tüketicilerin bu mal için yapacakları toplam harcama nasıl değişir ?
Artar
Değişmez
Azalır
%20 artar
%20 azalır -
@mehmetemir hocam, cok calısmıs olmama rağmen bugün moral olarak çökmüş vaziyetteyim, sebebini bulamıyorum... mesajınızı okurken gözlerim doldu. Teşekkür ederim, var olun.
-
@kemankeşş %20 artar mı?
-
@mehmetemir hocam ne güzel moral verdin Allah razı olsun. NASİP i unutmamak lazım. Çok çalıştım oldu bu iş demek az çalıştım olmaz demekle aynı şey. Dua edelim inşallah
-
@numerusclauses, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@mehmetemir hocam, cok calısmıs olmama rağmen bugün moral olarak çökmüş vaziyetteyim, sebebini bulamıyorum... mesajınızı okurken gözlerim doldu. Teşekkür ederim, var olun.
Bir insana müjde olarak yeter bu...
Elhamdülillah..
Devam devam... -
Allah sizden de razı olsun...
-
@mehmetemir Hocam bu süreçte insanlığınıza hayran bıraktırdınız . Sınava hazırlanan birinden ziyade , öğrencilerini sınava hazırlayan bir öğretmen edası var sizde. Maddi ve manevi desteğinizi hiç esirgemediniz. Umarım başta siz olmak üzere nasibi olan ve hak eden tüm arkadaşlar emeklerinin karşılığını layıkıyla alır.
-
Arkadaşlar İlkuzem Türkiye Geneli ücretsiz bir deneme yapıyormuş lakin nasıl yapıyor, bilmiyorum bir bakın isterseniz...
https:/ /ilkuzem.com/deneme-sinavi-basvuru/
-
Merhaba arkadaslar idari yargılama pdf seklinde elinde soru olan var mi ?
-
İktisattan yüzeysel mi gelir yoksa zorlama ihtimalleri var mı?
-
@mehmetemir online mı yapılıyor hocam?
@corleone hayır hocam kpss ve sayıştaydaki gibi ağır gelmez ama bölüm başlıklarını temel olarak bilmeniz sizin yararınıza, sadece mikro ve makro iktisat çıkıyor -
@rootofallevil online Hocam...
-
Arkadaşlar elinde 2016 idari yargı sınav soruları olan varmı? Nasıl ulaşabilirim?
-
@mehmetemir dostum ne güzel bir insanınsın
-
Arkadaşlar konsensus deneme sizce kolay mı zor mu ?
-
@ir06 bence zor değil, mihenk daha zor diyebilirim..konsensüs denemelerinde ise 4.denemeyi herkese tavsiye ederim bence 4.deneme gayet kaliteli
-
Konsoloslukta işlenen suç ile ilgili soru gelebilir cezadan. Kaşıkçı olayı baya gündeme getirdi zaten.
-
@bydaler Tvs den 7 soru mu gelir sizce denemelerde de öyle almış ama en son 2012 de gelmiş ve ilan içeriği degismis
-
@malik hocam pdf bende yok ama şu sitede var sorular:
http:/ /www.hazirliktestleri.net/2017/10/26/idari-yargilama-hukuku-testi-36/ -
@corleone hocam daha yüzeysel gelir kpss kadar ayrıntılı değil.