29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@sbui61 gelme ihtimali çok ama çok yüksek...
-
Devlet memurluğundan 2 kez çekilen bir kişi bir daha memur olamaz mı bu doğru mu
-
657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu.
-
@albertcamus sağol arkadaşım
-
@amirim hocam o sınav muhtemelen adli için olur çünkü mülakatların hazirana kadar bitirilmesi gerekiyor.
-
-
@amirim Adli için diyorsunuz galiba.
-
Arkadaşlar konsensus bakacağım son dönemeçte ancak hatalar çok diyorlar hatalarınm ve düzeltmelerin yer aldıpı bir yer var mı yoksa konsensus deği lbaşka bir kaynak mı önerirsiniz?
-
@hegia-sophia Hocam sorular biraz ağır konsensüsun ben iki tanesini çözdüm. Soru olarak hata yok da cevap anahtarında bir iki sorunun cevabı ile çözümü farklı idi. Onun dışında görmedim başka hata ama soruları ağır gerçekten. Ayrıca gk gy kısmı yok maalesef...
Monopol ve mihenk ise daha ağırmış öyle dediler..
-
@mehmetemir çıkmış sorulardan bahsediyordum hocam deneme sınavı değilde.
-
@hegia-sophia hakkınızı helal edin yanlış anlamışım..
-
@hegia-sophia ben konsensus çıkmış soruları çözdüm. Bayağı güzeldi. Justice a göre daha kolaydı. Önce justice çözüp sonra konsensus’u bitirdim. Ama soru sayıları fazla. O yüzden sınava kadar yetişmesi zor olabilir.
-
@sim kamu hukuku kısmında hatalar var mıydı çarptı mı gözünüze?
-
@hegia-sophia gözüme çarpan bir hata yoktu.
-
Evet beklediğim oldu yol ayrımına geldim. Seçimlik haklarım var sınava kadar:
- kanun okuması + deneme
- justice ve monopolde eksik kalan soruların tamamlanması yetişirse de kanun okuması
Hangisi mantıklı ?
-
bence 2 daha öğretici olur ,ben öyle yapacağım şahsen
-
@kulfet justice anayasa, vergi bitti. İdare ve iyuk yarım.
Monopolde borçlar, hmk, medeni bitti ceza yarım.
Konsensus tamamı bitti -
@mr-aday 1
-
@mr-aday yani ben öyle yapıyorum:)
-
Monopoldan anayasa idare iyuk cozen var mi onerir misiniz?Tvs kismindansa vuk ağırlıklı soru çözüyorum inşallah ösym bi son dakika süprizi yapmaz