29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Ankara'da durum nasıl beyler belge teslim edilen yerde kalabalık var mı?
-
@corleone birazdan ordayım bakıcaz:)
-
Ankarada biraz önce belgeleri teslim ettim. Birkaç yeri fosforlu kalemle çizdiler 30 saniyede işlem bitti.
-
@burakcetin Güvenpark'ın arkasındaki yer değil mi hocam?
-
@corleone @paretowilffredo 2 saat önce güvenparkta dolmuş duraklarının sağındaki adalet bakanlığına gittim. En fazla 5 kişi vardı. Diplomam hem ingilizce hem Türkçeydi. Transcript ingilizceydi. Gitmeden fotokopi çektirin. Orada çekmiyorlar. Siyah beyaz olsada kabul ediliyor. ( renkli mi diye soranda olur ) noterde onaylatmayın kabul etmiyorlar. Sadece avukatlar için başvuru formu istiyorlar. Ben bu belgeyi teslim edip çıktım.
-
@sim Adalet Bakanlığında belgeleri hangi birime teslim ettiniz?
-
arkadaşlar themis'in idare h. soru bankası kitabına göz atan var mı aranızda?
sanki biraz abartı geldi sorular
fikir verebilecek olan var mı? -
@onuraltan hocam ana girişten girin tabela koymuşlar bulmakta sıkıntı olmuyor, ikinci katta bir oda, odanın da kapısına yazı aşmışlar zaten.
-
@onuraltan üstteki arkadaş söylemiş
-
@atabey27 Justice idare soru bankası mı ?
-
Birşey sormak istiyorum. Mehmet kodakoğlunun usül kitabi ahemt nohutcunun altin seri kitabi gibi çok mu detayli yoksa daha çok hap bilgi kitabi mi ? Bugün ahmet nohutcunun iyuka basladim not cikararak ve pes ettim de ben okuyarak calismaya döndüm şu an için. Kodakoglunun kitabi olan cevaplarsa sevinirim
-
@sim HOCAM TRASNCRİPT BENİMDE İNGİLİZCE DİREK ONUN FOTOKOBİSİNİ ÇEKTİRİP TESLİM ETSEM OLUYOR MU HOCAM ?
-
@sosyal oluyor
-
ARKADAŞLAR HERŞEYİ ANLADIM TAMAM SADDECE PTT YE VERİRKEN TAM ADRES OLARAK NEREYİ YAZACAĞIM YANİ NEREYE GÖNDERECEĞİM ?
-
@wasp61 mehmet kodakoglunun kitabi tam olarak sınav kivamında.ahmet nohutcu daha detaylı işlemiş ama kamu hukuku baski başına yoğun bir alan çok yüzeysel kitaplar da yeterli olmayabilir
-
@sosyal Adalet
Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Hâkim Adaylığı Şube Müdürlüğüne Ankara -
@legolas, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Adalet
Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Hâkim Adaylığı Şube Müdürlüğüne AnkaraTEŞEKKÜR EDERİM SAĞOLASINIZ
-
herhangi bir adliyenin savcılık bölümü muhabere kısmından işlemi ettirebilirsiniz.. onaylama kısmı adliyeler için adalet komisyonlarınca edileceği için, muhabere gitmeden önce aslı ile fotokopisini adalet komisyonu kalemlerine götürmeniz onay için kafidir, muhabere kısmı kalan işler için sizi yönlendirecektir....(ankara dışı için)
-
Adliyede onay yaptilar mi size arkadaslar bana yapmadılar direkt fotokopiyi aldilar, aslina bile bakmadilar.
-
Arkafaşlar ÖSYM başvuru formunu vermem gerekiyor mu dedim. Hayır ilan da yazmıyor ki dedi. Ama yanında ise istersen ver dedi. Yanımda da değildi vermedim. Bir skıntı yaratmaz inşallah.