29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@y-oguz90 ÖSYM başvuru formunu göndermemize gerek var mı diye sordum kaydı yapana. İlanda yazmıyor ki dedi. Ben de senin gibi Diploma ve transkript gönderdim.
-
Themis İdari Yargı'nın 2017 basımı iş yapar değil mi?
-
Bursa'da belge götüren oldu mu? Nasıl kalabalık vs durumu? Bize yazı gelmedi vs. olayı var mı?
-
Sonunda halledebildim. Agir Cezanin oldugu yerlere yazi gitmis konuyla ilgili. Oyle soylediler. diplomami asli gibidir yaptilar, transkriptimi okul mail olarak yollamisti. hakim savci adayligi subeyi aradim, transkripti bu sekilde kabul edeceklerini soylediler. problem cikmadi. herkese kolay gelsin arkadaslar.
-
bu yıl ilgili bölümlerden mezunuyetı gösteren diploma ve yeterli hukuk dersini aldığını gösteren transtkrip vermek başvuru için yeterlidir..... diğerleri eski sınavlarda aranıyordu bu sene açıkça ilanda yazmışlar başka şeye gerek yok..
-
@refik-soydam hocam siz de girecek misiniz bu sinava. Gireceksiniz 299 kontenjan kaldi bize diyebilirim o zaman
-
@sbf1983 estağ hocam......bu yıl kadar sıkışık saçma sistemler görmedim... maalesef hiç bir şey garanti olmadığı için hepsine girmek zorundayız:(... böyle her yerde aynı kişiler oluyor.....:( yorumlamaya bile dilim var mıyor
-
@refik-soydam hepimiz icin en hayirlisi olsun hocam:) basarilar simdiden:)
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
herhangi bir adliyenin savcılık bölümü muhabere kısmından işlemi ettirebilirsiniz.. onaylama kısmı adliyeler için adalet komisyonlarınca edileceği için, muhabere gitmeden önce aslı ile fotokopisini adalet komisyonu kalemlerine götürmeniz onay için kafidir, muhabere kısmı kalan işler için sizi yönlendirecektir....(ankara dışı için)
Refik hocam çalışıyoruz eğer yerimize başkası götürse yine işlem yapılır mı adliyede? Bilginiz var mı bu hususta acaba?
-
@reisbey hocam adliyede değil bu iş için hiç bir iş için yerinize kimse işlem edemez (açık vekaletiniz yoksa)
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@reisbey hocam adliyede değil bu iş için hiç bir iş için yerinize kimse işlem edemez (açık vekaletiniz yoksa)
Belge teslim olduğu için hani belki dedim. Teşekkürler
-
@iibf teşekkür ederim öyleymiş
-
@zeuscuk tamamdr hocam teşekkür ederim
-
@ercu danışmaya evrak teslimini sordum burda öyle bişey yok dedi hemen nasıl yok evrak teslim ediyo herkes diyince 4 kat komisyona yönlendirdi ordan 3 kata yönlendirdiler enson 2. Kat bakanlık muhaberata (doğru yer ) yönlendiriyolar 2-3 kişi vardı sırada bekleyen içeri girip evrak teslim edeceğini söleyince hazırlanmış dilekçelerden hangisine başvuru yapıyorsanız onu alıp imzalayın sonra cumhuriyet başsavcı vekiline onaylatın(odadan çıkınca solda sondaki camekanlı odaya giriş yapıp içerdeki oda) sonra bize getirin dediler evrakları tekrar teslim için odaya dönüyosun görevli asılları inceleyip sizi çağırcaz diyo dışarda beklemeye başlıyosun sonra sana sesleniyolar aps için zarfın hazırlanmış oluyo zemindeki ptt ye gidip aps işlemini yapıyosun ki orda hiç sıra yoktu elimdeki zarfı görünce hemen böle gelin dediler(yani içeri girdiğin gibi tam karşındaki masa) aps sonrası sana vercekleri dökümü tekrar evrak teslim ettiğin odaya götürüyosun onu alıyolar ve hayırlı olsun dilekleriyle işlemin bitiyo
-
Ankaradan yaptık başvuruyu 10 saniye sürmedi arkadaşlar
-
Pgm adalet sayfasındaki idari yargı başvuru formunu indiremedim
-
@rootofallevil ona gerek yok bakanlıktaki görevli söyledi o formu kendileri kaldırmış ondan error veriyormus
-
@olursaolur anladım sağ olun
-
arkadaşlar Hakimlik Kampı Adli-İdari Hakimlik Son Tekrar Soru Bankası nı kullanan oldu mu dersler konu konu ayrılmış mı faydalı mı ?
-
bugün ben de evrakları yolladım anadolu yakası kartal adliyesinden gönderecek olan varsa giriş yaptıktan sonra bi alt kata inip sınav merkezi başvuru lehvasını takip etmesi yeterli olur, 3 çalışan vardı gittiğimde sıra filan yoktu 5 dakıkada halletti görevli, sonrada a bloktaki pttden gönderdim.