29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@onuktekin yurt akademi boşmuş yer ayarlamayan varsa orayı arasın
-
Mtv spesifik mi yoksa hem spesifik hem advolerem mi ?
-
@rorschach159 hocam yurt kimindir vs bilmiyorum onu da eklemiş olayım.
-
@ir06 hocam aynen devam edin..
Deneme netlerine çok takılmayın.. -
@emrah16 youtube murat güzelli dinlemiştim mtv 1.tarife için değer de getirildi böylece hem spesifik hem advalorem oldu dedi. Ama kaynaklarda bu bilgiye denk gelemedim siz yine de araştırın ama 1.tarife hem spesifik hem advalorem diye biliyorum
-
@mehmetemir deneme çözünce moralim bozuluyor zaten konu ve soru ağırlıklı gitmeye çalışıyorum
-
Hiçbir şey bilmiyormuş gibi hissedenler, kitabı notu kapatınca öylece kalakalanlar burda mı? Bir tek ben miyim yoksa
-
@mminervaa benim de çalışırken çok uykum geliyor
-
Teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun iyi çalışmalar diliyorum
-
@ezo ben de ayni bilgiyi sadece orada gordum baska yerde rastlamadim o yuzden sordum bir de murat guzellinin vergi usul 5 videosu vergi icin ne kadar yeterlu olur sizce
-
@emrah16 hocam tvs cok iyi anlatmış ama vuk için 5 video cok yetersiz yine de siz bilirsiniz ben kpss için bile dinlemedim
-
@ezo kisa tekrar amacli dinlemekte fayda vardir diye dusunuyorum tesekkurler sagolun...
-
ANKARA / YENİMAHALLE
GAZİ ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ TOKİ BLOKLARIDedigi bildigimiz gazi edebiyat fakültesi degil mi arkadaslar ? Toki bloklari yazmis farkli bi yer mi acaba?
-
@legolas hocam toki bloklari benim bildigim iskur genel mudurlugunun arkasinda kaliyor. Ben kpss alana orada girdim. Baska bir bina da mi var bilemiyorum sinifa biri gelmisti sinava 5 dakika kala gozetmen bakti ismi yok sen bu bina da degilsin falan dedi ama yetisemesi buyuk ihtimal aman teyit edin hocam tam olarak binayi.
-
Uçağın iptel oldu ya
-
@sbf1983, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@legolas hocam toki bloklari benim bildigim iskur genel mudurlugunun arkasinda kaliyor. Ben kpss alana orada girdim. Baska bir bina da mi var bilemiyorum sinifa biri gelmisti sinava 5 dakika kala gozetmen bakti ismi yok sen bu bina da degilsin falan dedi ama yetisemesi buyuk ihtimal aman teyit edin hocam tam olarak binayi.
Hocam abant sokak yaziyorsa gazinin spor okulu mu ne vardi onun daha ilerisindeydi sanki.
-
-
@corleone Artık böyleyim..
-
@corleone aynısından istiyorum ben de zaman azaldıkça heyecan artıyor.
-
@sbf1983 EMNİYET MAH. ABANT 1
CAD. NO:10 yaziyo hocam. Iskur genel müdurlugunun ordaki gazi de mi oluyo