BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
Arkadaşlar BTK sınavının geçmiş sorularını nasıl bulabiliriz? Geçmiş yıllarda sınava girenler yardımcı olabilir mi?
-
@legolas Her başlıkta bir diyalog halindesin nasıl bi enerji bu ? Valla bravo
-
@claark Enerji patlamasi
-
@legolas bu forumda siz ve sizin gibiler haricinde kimseyi küçük görmüyorum.
-
@gökyeleli ankara disi başvuru yapacam ne lazım Tam olarak söylersen hazırlayıp pttye verecem
-
@çölkaplanı hocam bilisim uzmani olacaksin gir bak internete zor mu bu kadar.
-
@çölkaplanı abimize ne lazımsa hemen ayarlayın. Sözünü ikiletmeyin.
-
Allah belanı versin senin kurum kere başvuru yaptım girmiyor şerefsizler
-
hocam basvuruyu yaptım girmiyor dediğiniz ne? ben ınternette kı forumda ıstenılen bılgılerı doldurdum. en son dıger hususlar mı ne oraya birşeyler karaladım ekle dedim. yukarıda basvurunuz tamamlanmıstır dedi. ama girdi mi çıktı mı bakmadım. girip girmediğine nereden bakacaz :). yanlıs yapmayalım işi sonra
-
Hocam ben siteye giremiyorum kaydoldum mail de geldi ama şifremi giriyorum aynı sayfada kalıyorum sayfa güvenli değil diyor
-
sayfa adı yazdıgımız yerin en sagında yıldız işareti olur genelde orada uplock kapalıysa ona izin ver i işaretle
-
@grubel-lloyt çözümlendi mi sorununuz ben de aynı şekilde giremiyorum ?
-
Arkadaşlar merhaba,
E-devlet mezuniyet belgesi kabul görüyor mu?
-
Ciktiyi almak icin profilim kismini tiklayip htpp 500 hatasi alan var mi ?
-
@best_effort kabul oluyor hocam
-
@morand erasmus ve yds ekledim
-
Arkadaşlar biyerde başvuruya 3 adet vesikalık eklenecek diye gördüm ama spesifik olarak bu ilana baktığımda yazmıyo. Siz eklediniz mi? Bide başvuru formunun fotoğraflı suretine ayrıca vesikalık mi yapıştırıyoruz yoksa başvururken yükledigimiz foto yeterli oluyo mu? Teşekkürler:)
-
@halluka teşekkürler Hocam
-
@merve2655 ilan başvusunda öyle bir şey yok belki yazılıyı geçenler içindir 3 fotoğraf. Ben her ihtimale karşı bir tane vesikalık da yapıştırdım.
-
başvuruyu tamamladım sizde de 3 sayfa mı çıkıyor?