BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
arkadaşlar mrb önceki senelerin bilişim sorularıyla ilgili bir bilgi bulamadım malesef önceki senenin soruları elinde olan varsa paylaşabilir mi en azından bir fikrimiz olur.
-
@johnstuartmill bilişim uzmanı olacaksınız BTKnın sitesine girip son duyurulardan listeyi nasıl bulamıyorsunuz hayret doğrusu
-
@halluka sanane ?
-
@paretowilfredo Bu meslekle alakalı tanıtım yazısı yazacak mısınız?
-
Elinde uluslararası hukuk ve elektronik haberleşme hukuku notu olan var mı paylaşabilecek?
-
Merhabalar, hukuk bölümü için geçen yılların çıkmış sınav soruları elinde olan biri var mı acaba
-
Uluslararası hukuk ve elektronik haberleşme hukukuna çalışabileceğimiz kaynak önerisi olan var mı? Haberleşme hukukunda hangi kanunları bilmek gerekir bilgisi olan paylaşırsa çok memnun olurum. Geçmiş yılların hukuk çıkmış sorularını paylaşabilecek bir arkadaş varsa da bol bol dua ederim.
-
arkadaslar bu sınava girerken sınava giriş belgesi cıktısı felan almayacaz sanırım. öyle birşey görmedim ama bir bilgisi olan var mı ?
-
Arkadaşlar ilanda son siradaki adayın puanı ile aynı olan diğer adaylar da girebilir ibaresi yok muydu ? 90.34 puanla girememişim.
-
İlanda yer almasa da Büyüme Kalkınmadan soru geliyor haberiniz olsun. Muhtemelen Makro içinde düşünüyorlar.
-
@morand, içinde söyledi: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
arkadaslar bu sınava girerken sınava giriş belgesi cıktısı felan almayacaz sanırım. öyle birşey görmedim ama bir bilgisi olan var mı ?
-
Bu sınav test mi klasik mi kaç soru sorulacak yanlış doğruyu götürüyor mu ? Bilen bir hocamız yardımcı olsun.
-
idare hukukuna idari yargılama usul hukuku dahil mi ? ve ceza hukukunda cmk dahil mi bilen birisi cevaplyabılır mı
-
@siyasalcowfest benim de 90.21 di hocam küsuratlardan kaybettik. Aynı puan olmuyor bizimki son girenle.
-
Uluslararası hukuk kanuna mevzuat govda da bulamadım. Bulan birisi varsa buradan paylaşma durumu var mı?
-
@lamarjinal Hocam il göç sınavıyla ilgili açılan başlıkta aslan reyizin paylaştığı kamu yönetimi notunun içinde uluslararası hukuk notu da var
-
@bir-i̇ki buraya atabilir misiniz eğer bulabilirseniz
-
Whatsapp bağlantısı nedeniyle kaldırılmıştır.
-
Özelden whatsapp linkini atar mısınız
-
Hukuktan girecek arkadaşlar elektronik haberleşme hukuku notu bulabildiniz mi?