BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
@aragorn yok hocam o kadar bilgi vermedi
-
@fg94 Hayırlısı neyse o olsun o vakit diyeyim.
-
@beveridge-eğrisi 88.86 ile başvurdum umarım olur
-
arkadaslar idare huk. ceza huk. yazmıslar bunlara yargılama da dahil mi bir fikri olan var mı ?
-
Ne zamana açıklanır sizce? Sınav Aralık ayının ortasında, erkenden açıklarlar diye düşünüyorum.
-
@alageyik08 umarım açıklanır bugün ona göre hareket ederiz
-
@hickskaldor Bugün açıklanırsa çok güzel olur.
-
@alageyik08 geçen sene başvurular bittikten bir hafta sonra açıklanmış. ben de en geç cuma açıklanır diyorum naçizane tahminim ancak sürpriz olarak en erken çarşamba beklerim. cuma başvurular yeni bitti. bu sabahtan memurlar tek tek kpss belgesi kontrol kodlarını ve e devlet kontrol kodlarını yazmaya başlayıp liste yapmaya başlar bence. ne bugün ne de salı beklemeyin bence
-
@islimbot olumsuz soniclananlara da haber ediliyor mu acaba
-
PTT APS ile yolladım ama ulaştı vs diye bana mesaj gelmedi. Gönderi kodu da yok bakamıyorum. Bunun için btk yı mı aramak lazım yoksa ptt yi mi? Ya da zaten olan oldu diyip listeyi mi bekleyeyim
-
Puanlar nasıl basvuran arkadaslar ?
-
@beveridge-eğrisi barkod numarası verilmedi mi hocam takip için. Olmazsa yarın kuruma bi sorarsanz ki bu hafta açıklanır diye düşünüyorum
-
@gresham-t hocam kaçla kapatacak acaba?
-
@aroma buldum hocam gitmiş. Bu arada senin puana bence yuzde 95 gelecek
-
@beveridge-eğrisi umarım hocam ama gelmeyebilir de bana
-
BTK ya 90 ile kapattı diyorlar. Doğru mudur?
-
Kaçla kapattığına dair bir duyumu olan var mi?
-
@baysivka Açıklanmadı henüz. Açıklansa arkadaşlar yazardı. Peki siz nereden duydunuz kaç ile kapattığını?
-
Kesin olmayan bir duyum benimkisi de
-
@baysivka nereden duydunuz dayanagi ne bunun. Yani arkadasim falan soyledi derseniz ciddiye almicam