BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
@morand, içinde söyledi: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
bu btk uzmanları guylara göre 800-1000tl daha az maaş alıyormuş. bu doğru mu ?
Bu demektir ki üst kurul olan btk uzmanlarına düz memur maaşı veriyor. Sizce doğru mu? Biraz mantık lütfen.
-
@murky öyle okudum birkaç yerde. hocam sende türkiyede pek mantık arama istersen burada herşey olabilir.
-
@morand, içinde söyledi: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
@murky öyle okudum birkaç yerde. hocam sende türkiyede pek mantık arama istersen burada herşey olabilir.
her neyse. Her okuduğunuza inanmayın, böyle bir şey olamaz bunun Türkiye ile falan bi alakası yok.
-
@murky guydan bin lira düşük değil de bin lira yüksek olabilir. guylar merkeze göre düşük alıyor zaten.
-
bu çıktıyı alınca imza nereye atılıyor.
-
Posta yoluyla başvuru için sadece noter onayı istemişler.Veya aslını gönderin demişler.Oldu aslını gönderirdim bende...Başvursam mı kararsızım açıkçası.
Bir de noter de aslı gibidir 50-65 tl arasıymış kaç adet onaylatabiliyoruz bilgisi olan var mı? Noterle işim olmamıştı okuldan hallediyordum bu işleri ne güzel -
Ama yukarıda e devlet mezun belgesinin geçerli olduğunu söylediler
-
e devlet belgesi geçerli arkadaşlar 3 gün önce CİMER den sordum gelen e devlet belgeleri kabul edilecektir yazıyor.
-
ösymden alınan kpss sonuç belgesi de geçerli değil mi?yoksa onu da mı e devletten almak gerekiyormuş.öyle mi yazmışlardı yukarıda
-
@gagelessh KPSS belgesinin orjinali zaten ösym den çıkarılan çıktıdır. Sadece alttaki kontrol kodunun olmasına dikkat edin yeterli
-
Bir başvuru yapacaksanız kurumun istemediği şeyleri bile ister hale getirdiniz pes doğrusu.Çok kurcalamayın bu kadar
-
@gagelessh, içinde söyledi: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
Ama yukarıda e devlet mezun belgesinin geçerli olduğunu söylediler
Bende yukarıdaki arkadaşları okudum öyle yapıcam.Kabul edilmezse de yapacak birşey yok.İlanda ise posta başvuruları için noter onaylı ve aslını gönderebilirsiniz denmiş.Saçma sapan işler ya
-
elden başvuru yapanlar acaba kaç kişinin başvurduğunu görebiliyor mu? iibf'nin talebi kdk gibi olmuş mudur?
-
Arkadaşlar fotoğraf yapıştırmak gerekiyor mu cikti da zaten fotoğraf var
-
@duygu55 gerekmiyor
-
Bugün evrakları elden teslim ettim
5 kişi evrakları teslim alıyordu sadece
Bayağı da bi evrak teslim edilmiş sanırım yoğun bi talep var -
@dursundursun imza atarken rakam gözükmüyor yani?
-
Sosyal bilimlerdr p48 yaninda p3 ü de kabul etmek resmen p48e hakarettir ya. Hangi mantikla p3 kabul ediyolar şaşırıyorum acikcasi.
-
@legolas Sonuna kadar katılıyorum, bari p 1 2 3 harici herhangi bir puandan isteselermiş. hukuk maliye iktisat muhasebe öğren 80 üzeri puan al ama bir boka yaramasın.
Sadece p3 deseler yine anlarım MB nin yaptığı gibi. Ama ya p3 ya p48 çok saçma gelmişti bana da -
@legolas P3 ün istenmesi hiç de garip değil.Genel olarak bu puan türünü kullanıp alan sınavı da yaparak genel yetkinlik isteniyor.Ben olumlu buluyorum bu yaklaşımı.