BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
@mezun hocam ilk alımlar olduğu için yüksek kapatacağını düşünüyorum. diyanet hukuk uzman yardımcısı 88 ile kapatmış kaç kişi çağırdılar bilmiyorum ama. burdan kıyas ne kadar doğru ama yapılırsa pek şansımın olduğunu düşünmüyorum. puan sıralaması istemem de biraz önümü görmekti.
-
@mavkav Diyanet 88 ile kapatmışsa bu kurum daha yüksek kapatır büyük ihtimalle
-
@mavkav Diyanet 6 hukukçu için 20 katı aday çağırmış yani 120.kişinin puanı 88 miş Btk 240 kişi çağıracak puanın düşmesi gerekiyor ama BTK ya yüksek puanlı olanlardan Btk ya daha fazla başvuru olacağını düşünüyorum
-
@eko0852 hocam bende aynı sorun yaşıyorum ,ne kadar süre sonra yeni kayıt oluşturabildiniz ,maili ve şifreyi giriyorum olmuyor şifre yeniliyorum olmuyor sürede az kaldı bilgilendirirseniz teşekkür ederim
-
@mezun talep diyanetten daha fazla olmaz bence. hukuk mezunlarının büyük bir kısmının gece mesaiye kalınan bir btk dairesinde çalıştığını duymuştum geçen sene. diyanette mesai olduğunu sanmıyorum, bence bir araştırın. belki de bu yüzden geçen sene hukuk kontenjanı dolmayıp 70 puanla bile hak kazanan olmuştu ama iibf hep yüksek kapatıyor
-
@islimbot gece mesaisi mi nasıl hocam biraz açabilir misiniz?
-
@mavkav ayrıntısını bilmiyorum. hukuk mezunu olmadığımdan ayrıntıyı öğrenmeye çalışmamıştım ama 1 gece boyu mesaiye kalıp sonraki gün boyu izin olmak gibi bir şey olabilir. hemşire nöbetlerinin sistemi böyle ama btk sistemi nasıl bilmiyorum. telefonda bilgi almaya çalışın bence. nasıl olduğunu bilmiyorum ama öyle bir şey var
-
@generalgeneral ulaşabildiniz mi? Sınav Bilgileri kısmına kpss puanı yazıyorum ama çıkmıyor. kalan tüm kısımları doldurdum ve çıktı alınca çıkıyor. benzer problemi yaşayan var mı?
-
chrome ile denedim oldu. explorer demek ki sorun yaratabiliyor
-
@hakan_lamekan bilgisi olan var mi arkadaslar
-
@hakan_lamekan Hocam kusura bakma lütfen anca gördüm. Biz hatayı yaptıktan sonraki gün sistem bizim üyeliklerimizi silmişti. Ertesi gün hiç bir işlem yapmadan yeni kayıt oluşturabildik, yarın deneyin isterseniz.
-
@eko0852 tesekkur ederim yarin deneyecegim o zaman insallah yetisir aps ile ,tabi yarin da sikinti olmazsa tekrar tesekkur ederim
-
@islimbot ulaşamadım , sürekli meşgul lanet hat ya
-
@mezun hem p3 puanı da dahil burda, hukukçuların kurum avukatlığından dolayı p3 puanı yüksek oluyor, 90ın altına düşeceğini sanmıyorum pek ama göreceğiz.
-
@generalgeneral ben de aynı şeyi yaşadım.Gerçekten btk gibi bir kurumun şu hali içler acısı.Ve daha acısı da şu biz bu kurumda çalışmaya can atıyoruz.
-
@ultrasfelicita çok haklısınız, mobilden fotoğraf yüklemeye üşenmesem, bugün gün içinde kaç kere aradığımın ekran görüntüsünu atacağım buraya ya
-
Başvuru yapamıyorum teknik nedenlerden dolayı acaba kuruma gitsem orda başvuru yapmam için yardımcı olurlar mı?
-
@generalgeneral 4 kez hanımefendi ik telefonu açmıyor diyorum bekleyin diyor yine yönlendiriyor :DD
-
bu btk uzmanları guylara göre 800-1000tl daha az maaş alıyormuş. bu doğru mu ?
-
Yeni üyelik alamıyorum beklenmedik hata oluştu diyor ne yapmalıyım ?