BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
@islimbot imza atmadık direk kağıtlara bakıp kenara koyuyorlar birisi ne zamana katılacaklar açıklanır diye sordu tam bilmiyom ama uzun sürmez çünkü sınav tarihine de az bi zaman var gibi bise söyledi
-
@dursundursun bugün bana da ptt deki adam dedi. ne bilişim kurumuymuş bu gün sen onuncu kişisin heralde başvuran dedi. puanın kaç dedi 88 dedim. en yüksek sensin bugün şimdiye kadar dedi. bende genelde başvuranların puanları kaç diye sordum. genelde hep 80-85 arası ama 90 üstü de çok gördüm dedi. bahsettiğim yer bir ilin bir ptt şubesinin bir tane görevlisine gelen başvuru sayısı. sanırım baya başvuru olacak. 90 altına inmez diye düşünüyorum.
-
@hahamas Kardeşim millet iş diye kıvranıyor. Emin ol 70 puanla bile başvuran vardır
-
@hahamas 90 altina rahat düşer
-
Kurumun önünde ogle arasinda gelenler kuyruk olmuştu
-
Gecen sene kaçla kapatmisti bu ilan ?
-
arkadaşlar ben başvuruyu sona bıraktım biraz ama "iş tanımı" ve "görev tanımı" boşlukları var. Ancak anladığım kadarıyla iş tanımı kısmındaki boşluk daha uzun. Yani çalışırken yaptığımız işleri oraya mı yazacağız? O zaman görev tanımı kısmındaki kısa boşluğa da pozisyonun adını mı yazacağız?
-
bir tane referans istiyor değil mi
-
kuruma sadece başvuru dilekçesi mi postalanıyor? başka bir evrak var mı?
-
yazılıyı geçip mülakat zamanı tekrardan kariyerden güncelleyin bilgilerinizi diyorlar o yüzden ilk aşamada eksikleriniz çok önemli değil referans felan.
-
Arkadaşlar kpss sonuç belgesinin 2 sayfa olması sorunu yaşıyorsanız ekran görüntüsüyle ugrasmayın. explorerdan giriş yapıp yazdır deyince çıkan ayarlarda kenar boşlukları kısmını değiştirin. Dar orta normal tarzında seçenekler var hem tüm puanlar hem de doğrulama kodu tek sayfada yer alıyor.
-
@ilanmılano bunu başvurunun son dakikalarında söylemeniz çok iyi oldu
-
Hukukta kaç kişi başvurmuş bir bilgi var mı?
-
@hickskaldor Ben de bi kaç gün önce farkettim eskiden ekran görüntüsü alıp çıktı alıyordum
-
Kaçta kapatır tahminleri alalım.
-
Ben kpss sonucunun dogrulama kodunu eksik gonderdigim icin bu gun kuruma ugradim,evraklarimi kabul etmisler ama ne olur ne olmaz diye yinede ekledik yeni ciktiyi,sosyal bilimlerde basvuru iki sayfa 89 kisi
vardi,bunlar kontrolu yapilanlar,gelen giden baya vardi ben ordayken,gorevliler kendi arasinda konusyolardi ben geldigimde,hangi grup bilmiyorum ama 100 puan alan biri de basvurmus,gencler mecburen her yere basvuruyo napsin cocuklar diyolardi -
@alageyik08 89 90 civarı diyorum bi sürpriz olmazsa
-
@fg94 88,9 veya 89,1 ytd.
-
88,9 ile başvuru yaptım oradaki görevliye sorduğum da sürpriz olmazsa sınava girersiniz dedi (dün yaptım başvuruyu)
-
@circassian kacla kapatirmis demedi mi hocam