BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
@bir-i̇ki bulamadım bir türlü tekrardan bakarım ama çok sağolun
-
direkt aştiden sınava gidecek olan var mı? Emanet alırlar mı?
-
Girişte bırakabileceğiniz yer olacak arkadaşlar en azından geçen sene öyleydi
-
@sonofanatolia sınava girdiğimiz yerde mi yer olacak hocam
-
@lamarjinal aynen eşyalarınızı koyacak bi zarf veya poşet ayarlamışlardı tam hatırlamıyom ondan sonra üst araması yapıp içeri aldılar
-
sınava daha önce giren arkadaşlar mühendislik alanında gk-gy ve alan hariç böyle mevzuat kurumla iligli bilgiler gibi konulardan soru çıktı mı bilgisi olan varmı?
-
Elektronik haberleşme kanunu bana fazla karışık geldi aklımda kalmıyor okuduklarım.Özellikle çıkar denilen bir yer varsa orayı ezberleyelim
-
@ezo hocam bence sayısal veriler daha önemli yani 'şu kadar günde,yüzde şu kadar ' gibi
-
@ank01 buldunuz mu hocam
-
@bellatrix hocam nerden çalıştınız elektronik haberleşme hukukuna ve uluslararası hukuka
-
btk kullanım hakkı suresı paylasılan sorularda 15 yıl yazılmıs ama 25 yıl değil mi onun cevabı ? kanunda 25 yıl yazıyor
-
@morand 25 yıl hocam, kanuna güvenmek daha doğru olur onu ben de fark ettim
-
@morand o soru cevapta başka yanlışlar da var . Arkadaş kendi cevaplarını yazmış dikkat ederseniz. O cevaplarla bağlı kalmayın derim.
-
Aşti'den en makul nasıl gidilir?
-
@marigold ankaraya binip kızılayda çayyolu metosuna aktarma yapıp tarım kredi danıstay durağında inersiniz btk tarafından çıktınızda kurum karşınızda ztn
-
@heredotolga sağolun Peki ortalama ne kadar sürer? 1 saati bulur mu?
-
@marigold asti btk arasi 5-6 km taksiyi de tercih edebilirsin.Asti'den Kizilay'a gidip geri donmek cok zaman kaybettirir.
-
@marigold Aştiden Konya Yolu çıkışından çıkıp Eskişehir yolundan geçen dolmuslara binerseniz de BTK dan geçiyor sanırım
-
@marigold dolmuşla 10-15 dk arası sürebilir
-
@mezun Hocam dolmuşu bulmazsam vs ve kar da olursa o yüzden düşünmedim.