2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
@f-hayek ya hocam valla aradığım cevap buydu işte çok sağol
-
@yunusemre_58 hocam bunlar net değil dimi doğru sayısı?
-
@mrkorkmaz1 anladım hocam.Murat 2 cildin ticareti daha ayrıntılıdır onu önerebilirim.Güncel baskı yapmıştı.
-
@gençişsiz Sayıştay’da yanlış hesaplanmıyor doğru sayısı direk nete eşit
-
@maliyefs tamamdır hocam tesekkurler
-
arkadaşlar son beş yılın çıkmış eleme soruları olan varmı ,paylaşırsa çok sevinirim.
-
Bütçe ünitesindeki muhasebe sistemlerinden kameral, schneider, constante ve logismografi daha önce çıktı mı sınavlarda? biraz baktım ama bulamadım. bütçenin en zor kısmı ve hiç akılda kalmıyor. ezberleyen varsa bir formülü var mı?
-
@æon_flux, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
Bütçe ünitesindeki muhasebe sistemlerinden kameral, schneider, constante ve logismografi daha önce çıktı mı sınavlarda? biraz baktım ama bulamadım. bütçenin en zor kısmı ve hiç akılda kalmıyor. ezberleyen varsa bir formülü var mı?
Orada dikkat etmeniz gereken su; hangi muhasebe sistemi neyi gosteriyor.zaten farketdeceksiniz ki hepsi bi oncekine gore birkac husus fazla gosteriyor sadece o cumlelere bakin yeterli olur hangi muhasebe sisteminde hangi defterler kullanildigini bilmenize gerek yok.Mesela isletme hesaplari ifadesini gördüğünüzde bilin ki logismografi yi soruyor
-
@aslan-reyiz Hocam 5018 madde 41 değişikliğe uğradı. Mahalli idareler genel faaliyet raporunu İçişleri Bakanlığı değil Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hazırlıyor artık.
-
@sikilaccisamatha teşekkür ederim
-
@aslan-reyiz ticarette temmuz ayindan itibaren bir degisiklik yok degil mi?
-
Arkadaşlar günaydın. Maliye teorisi için önerebileceğiniz bir kaynak var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
-
@f-hayek ismail enginin bi kitabi vardi kamu maliyesi diye bende o var iyi bi kitap bence ,arkadasimda hocamizin calistigi dersaneye gidiyormus onlarin verdigi kitaota cok iyi dedi
-
@dnd İsmail Engin'in Maliye & vergi hukuku ders notları diye bir kitabını buldum o nasıldır ki
-
@f-hayek arkadasimin dedigi kitap bu,kitabi incelemedim ama ismail hocayi gaziden tanirim alaninda ustune yok bence
-
@sikilaccisamatha ayrıca kameral ve scneider klasikleri yansıtırken constante ve logismografi modern maliyecileri yansıtır sayıstay dergisinde çıkmış hayat değiştirici bi anektod :))
-
Maliyede Teftiş soru bankasını çözen bilen var mı. Nasıldır almayı düşünüyorum
-
Arkadaslar vergi hukuku, bütçe ve türk vergi sisteminden soru var mı elinizde ?
-
Arkadaşlar elinde maliye teorisi notu olan var mı?
-
İyi akşamlar. Alican Dovletov un Sayıştay Hazırlık kitabını Kök Çarşıda bulma imkanımız var mı acaba ? Ya da Ankara’da nerede bulabiliriz bilen varsa çok makbule geçecek