2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
Sınav İlanı
https://www.tercihiniyap.net/ilan/sayistay-baskanligi-45-denetci-yardimcisi-adayi-alimi-yapacak
Arkadaşlar Sayıştay Başkanı'nın yaptığı açıklamaya göre Ocak ayında yeni alım süreci başlatılacak. Mevcut dava süreci beklenmeyip o ayrıca değerlendirilecek. Haberde tüm detaylar ve ilgili videoda mevcut.
Çalışmalara başlayalımSayıştay Denetçi Yardımcısı Nasıl Olunur?
https://www.tercihiniyap.net/meslek/sayistay-denetci-yardimcisi-nasil-olunur
Sayıştay Denetçisi Maaşı
https://www.tercihiniyap.net/maas/sayistay-denetcisi-maasi-2018
Sayıştay Denetçisi MESLEK TANITIMI;
https://www.tercihiniyap.net/meslek/sayistay-denetci-yardimciligi-meslegi-sinavi-ve-maasi
Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Çıkmış Yazılı Sınavı Soruları
https://www.tercihiniyap.net/kpss/sayistay-denetci-yardimciligi-yazili-sinav-sorulari
-
Yastan dolayi ben giremeyecegim ama arkadaslar calismaniza degecek bir kurum. Ben keske biraz daha uzerine dusseydim,biraz daha kendimi zorlasaydim diyorum gecenki alim icin. Nasip olmadi. İcimde kalmadi degil:)
-
@albertcamus kpss ile mi olacak kaçırdım ocak ayını duydum ama
-
@albertcamus Ben de merak ediyorum. Tekrar edilecekse yeniden başvuru alınacak mı? ÖSYM mi yapacak yine? ÖSYM yapmayacaksa sadece yazılı yapılıp p48'le mi alınacak? ve en önemlisi 2019 kpss'den önce mi olacak?
bu soruların cevabını alamadığım söyleşiye söyleşi demem
-
Bugun ilginc oldu. Hedefledigim iki kurumdan da birinden ilan digerinden ilanin haberi geldi.
Dur tahtaya vurayim 3 kere.. ne oluyoruz
Hadi bakalim bindik bi alamete.
Bu arada sozluye girmis arkadaslara da sabir diliyorum.
-
Dostlar Merhaba herkese. Haberimiz çabuk yayılmış. Benim anladığım kpss olmayacak neden derseniz Başkan eleme sınavı ve klasik sınavdan bahsediyor süreci anlatırken. Diğer bir konu Ocakta başlatılacaksa süreç KPSS den evvel olur sanırım. Mevcut süreci ayrı değerlendiriyor Kurum. Onu duruma göre tekrar ederiz diyor haberde de detaylıca belirttiğim gibi dostlar. Videonun 2. Saatinin 6. Dakikasından itibaren sizler de dinleyin dilerseniz.
-
@foucault sozlu demisim duzeltme 2018 sureci klasik sinava girmis arkadaslara sabir diliyorum*
-
Başkan Ocak ayından itibaren diyor Nisan mayısı bulur yine sanirim
-
Tekrar ayrı bir sınav olacak o zaman telafisi değil diğerinin.
-
Yerimizi alalım şimdiden sınav yine bahar aylarında olur tahminen
-
A grubu mi diyorsunuz ne diyorsunuz onlara girrin
-
@paretowilfredo hocam habere kararın onanmaması halinde sınav süreci yenilenecek yazmışsınız. Baştan mı alınacak yani bizim emekler her türlü çöp mü anlamadım
-
Bakalim bu yeni bir süreç dostlar. Birinci ağızdan bilgi çalışmaya başlayın oyalanmadan.
-
@paretowilfredo üstad senin tecrübene güvenerek soruyorum tabii daha bir şey belli değil sadece bir yorumunu merak ettim bu sınav ocak şubat gibi olacak anlamına gelmiyor değil mi? yine mayısa sarkar gibi mi görüyorsun?
ocak ve nisan arasındaki zaman dilimi bazılarımız için hayati olabilir de
-
@hickskaldor Dostum Başkanın söylemi yenilenme şeklinde. Yorum yapmayacağım bu konuda daha fazla. Çünkü ne desem art niyetli yorumlanabilir bazi arkadaşlarca. Hedef olmak istemiyorum bu konuda tekrar tekrar. Allah yardimcınız olsun dostum.
-
@foucault Ocakta sureç başlayacağa benim yorumum ilan ocak sınav Mayıs şeklinde dostum.
-
Arkadaşlar gerçekten neden seviniyorsunuz anlayamıyorum. Başkanın söylediği bence çok planlı söylenmiş bir şey değil. 1.alım süreci bitmeden, 2.alımın yapılması resmen bizi yakar. Diyelim ki 1.alım bitmeden 2.alım yapıldı, 1.alım sürecinde olan arkadaşlar 2.alım sınavına girip kazanırsa -ki bence en az 1.alımı kazanan 100 kişi rahat kazanır- 2.alım boşa gidecek. Adamın mahkemesi yüzünden bizim de başımız yanacak. 225-100=125’e girmek gerekecek. Büyük ihtimal de böyle olur. Ösym düşünmez böyle şeyleri de siz neden düşünemiyorsunuz? Yoksa düşünüyorsunuz da kazanamazsak yine iptali için dava açarız diye mi plan kuruyorsunuz? Yapmayın etmeyin şimdiden daha itiraz edelim, 1.alım bitsin öyle 2.alım yapılsın. Yine hainin biri çıkıp süreci iptal ettirmesin. Beni ilk alım süreci bitmeden 2.alımın da geleceği haberi resmen gerdi. Kendim ilk alımı kazanamama rağmen sevinemiyorum.
-
ÖSYM yarın birgün klasik sınav sonuçlarını açıkladığında mülakata kazanmaya hak kazanan 135 adayı belirlediğinde ne olacak? İnatla ve ısrarla söylüyorum şu anki sınav iptal miptal olmayacak, bunu ay sonunda sınav sonuçları açıklandığında göreceğiz.
-
@ynsmr Hocam henüz doğru düzgün bir alımın olmadığı şu yılda alıma sevinmekten daha doğal ne olabilir? Kesinlikle "Yoksa düşünüyorsunuz da kazanamazsak yine iptali için dava açarız diye mi plan kuruyorsunuz?" cümlesini üzerime almıyor, kabul etmiyorum. Bu denli suizan içeren cümlelerden sakının hocam lütfen. Seyit Ahmet Bey net bir şekilde iki alımın ayrı yürütüleceğini dile getirdi.Bu bakış açısı ile yaklaşırsak oradan elenecek olan 180 kişi sürece dönünce kesin sınavı kazanır sadece 45 kişinin şansı olur diye de düşünerek sınavlara karşı bir özgüvensizlik besleyebiliriz.Diğer yargı süreci uzarsa 2018 KPSS'ye girenler taş mı yesin hocam bu kıt alımlı senede? Alım bekleyen onca kişinin elinden bu ihtimali almak diğer seçenekten daha kötü bana sorarsanız.
-
Bu kez de 2018'ciler 2019'cular olarak ikiye bölünelim de İİBF'liler olarak kendimizi bir kez daha aşalım, ha gayret dostlar