2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
@1umut "Yine gelmiş sınav iptal olmayacakçılar" bu değil mi hocam demek istediğiniz.
-
@seligman, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
@1umut "Yine gelmiş sınav iptal olmayacakçılar" bu değil mi hocam demek istediğiniz.
Ben seni veya baskasini digrudan hedef almadim. Bi sey demedigimiz halde iptal olmayacak demeye başladınız. Kendi kendinize triplere giriyosunuz.
Yine gelmisler deyince de alınıyosunuz . Bi tuhafsınız -
@legolas, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
@seligman, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
Ben seni veya baskasini digrudan hedef almadim. Bi sey demedigimiz halde iptal olmayacak demeye başladınız. Kendi kendinize triplere giriyosunuz.
Yine gelmisler deyince de alınıyosunuz . Bi tuhafsınızEvet tuhaf olan bizleriz
-
Kısmet etmisse mevla; el getirir,yel getirir,sel getirir...
Kısmet etmemisse mevla;el götürür,yel götürür,sel götürür... -
Sayıştay sınavı diyince eriyorum bitiyorum. Hep aynı heyacan ,senelerdir hazırlanmak için yeterli özgüveni bulamadım. 2019 için yeniden heyacanlandım bakalım ufaktan başladık yarım bırakmazsak iyi
Malum soruyu bir de ben sorayım :
Hem klasik hem test sınavı geçen arkadaşlardan kaynak listelerini alsak
İyi çalışmalar. Allah emeklerinizin karşılığını versin -
2018 sınavı sonrası umarım 2019 sınavında Sayıştay iyi bir sınavla durumları toparlar. Gerçekten çok kötü bir sınav süreci yaşanmıştı.
-
@antimülakat tum bunlarin uzerine tekrar osym ile is yaparlarsa cok gulecegim. Ama yine oyle olacak tabii ki..
-
Çalışmaya başlayan arkadaşlar hangi kaynaklardan faydalanıyorsunuz?
Özellikle hukukta güncel kaynak öneriniz varmı ? -
İleti Kaldırılmıştır.
-
@foucault, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
@antimülakat tum bunlarin uzerine tekrar osym ile is yaparlarsa cok gulecegim. Ama yine oyle olacak tabii ki..
-
Arkadaşlar, yok mu yeni bir duyum?
-
O sınav 2019'da olacak zaten her sene oluyor.Önemli olan çalışmaya başlayabilmek motive olabilmek.
-
@zeynep25 Dostum Sayın Ahmet Baş Ocak dönemini işaret etti. Bundan daha üst bir duyuma ihtiyaç yok şu an için. Vakit yaklaşınca ilan detaylarını soruşturacağız. Siz ilanı beklemek gibi bie hata yapmayın. Hava şu an müspet iken çalışmaya başlayın. Zira bu sınava yapılacak hazırlık tüm kurum sınavları için kâfidir. Haber beklemek bu bakımdan sade ve sadece vakit kaybıdır.
-
@paretowilfredo yani ocak başı ilan gelecek ve mart başı sınav olacak ya da ocak sonu ilan gelecek ve mart sonu sınav olacak diye anlayabilir miyiz? yoksa kasım sonu ilan gelecek ve ocak sonu mu sınav olacak? çünkü ilan sınavdan 2 ay önce geliyor
-
@paretowilfredo aynen öyle. ama hep netlik bekliyoruz. yumurta kapıya gelmeden çalışmak yok yapımızda
-
@islimbot Benim yorumum Ocak'ta sürecin başlaması yani ilanın gelmesi, İlkbahar dönemi de sınav dostum. Tabi bilgi değil yalnızca yorumum bu. Bakalım az daha vakit geçsin soruşturacağım inşallah
-
@zeynep25 Malesef bu size çok zarar verir dostum. Bunca ilan azlığı olan bir dönemde yarın olacakmış gibi sınavlar hazır durmak lazım. Her ihtimal altın değerinde. O nedenle hiçbirini ıskalamak lüksünüz yok. Benden size dost tavsiyesi, süreçten kopmayın, her an hazır olacak şekilde bir tempo tutturarak çalışmaya devam edin. Bu boş geçen günleri çok ararsınız ilanlar geldiği vakit.
-
@paretowilfredo çok haklısınız. sanırım önemli olan yılmadan devam edebilmek. çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. artık bırakmadan devam etmeye çalışcam.
-
Arkadaslar bu tek kitaplar var ya sayıstaya sınavlarına hazırlık bu kaynak yeterli olur mu
-
23-24 Şubat sayistay sınavı arkadaslar