2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
@beveridge-eğrisi çok sağolun
-
@adam-smithh eleme sınavı kac puanla kapattı hocam
-
@beveridge-eğrisi hocam peki maliyeden de mi hepsini calisalim
-
@eylülll ben kamu gelirlerine bakıyorum belirtilen konulara ek.
-
@ynsss4 68 doğru olması lazım.
-
Arkadaşlar bu sınava daha önce giren birisi tekrar girebilir mi
-
@aslan-reyiz @ynsss4 22 gkgy ve 46 alan mülakata bırakmış sanırım tahminen ya da 20 gkgy 47 alan da oluyor. bunlar sıralamayı 200-225 arası getiriyor. önceki paylaşımlara baktım. 44-45 alan doğrusu ise kılpayı kaçırmanıza sebep olabilir ama sınav zorsa 45 alan doğrusu bile olur
-
@islimbot 70 doğru yapmak gerek o zaman. cok saolun hocam
-
@beveridge-eğrisi anladim hocam sagolun
-
Bu yıl iki farklı sınav olunca değişti 67 ile bazıları girerken bazıları giremedi karışıktı yani biraz puan olarak 83 kapatmıştı galiba
-
@eylülll konular bu kitap tanıtımında alt başlıklar olarak yazıyor: https:/ /www.savaskitap.com/Sayistay-Final-Sayistay-Denetci-Yardimcisi-Adayligi-Sinavina-Son-Hazirlik-Soru-Bankasi-Savas-Yayinlari_41631.html#0
-
Son sınavda 23-44 ile 280 lerdeydim
-
bence hesap kitap işini sınav sonuna bırakılım arkadaslar calısalım :)))
-
Arkadaşlar, sınavda her dersten bir ortalamayı tutturmak gerekir mi? Yoksa atıyorum üç alan full ya da fulle yakınken alanın birinden 6-7 net yapmak o derste ortalama tutturalamadığı için sıkıntı mı?
-
@gbaydar öyle bir şart yok hocam hatta kendimden örnek vereyim iktisatım 9d 6y dı sıralamam gayet iyi olmasına rağmen
-
@hickskaldor teşekkür ederim
-
@gossen hocam soho da çıkarmış varmı bir bilginiz bir hukuk soru bankası alıcam ama bir kaö kitap arasında kaldım doğrusu sohoya efsane diyenler var nitekim benzer tabirleri monopol teftiş ve a kadro içinde söylüyorlar bir tercih yapıcam ama önemli kısmı çözüm açıklaması bildiğiniz üzere hangisini tercih etmemi önerirsiniz vede soho hakkında bilgisi klan varsa yazarsa sevinirim.
-
@meminerd ne 246 lira mı?
-
246 lira hayirli olsun, soyguna devam tabii ki. 245 degil 246 dikkatinizi cekerim. Derin hesaplar neticesi olusmus bir sonuc bu cunku!
Sayin yöneticiler bu fahiş fiyati en azindan haber yaparlarsa mutlu oluruz. @paretowilfredο @Antimülakat
-
@legolas, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
246 lira hayirli olsun, soyguna devam tabii ki. 245 degil 246 dikkatinizi cekerim. Derin hesaplar neticesi olusmus bir sonuc bu cunku!
Sayin yöneticiler bu fahiş fiyati en azindan haber yaparlarsa mutlu oluruz. @paretowilfredο @Antimülakat
https://forum.tercihiniyap.net/topic/1411/adaylardan-ösym-manifestosu bu basligi canlandirmanin zamanidir dostlar. Ayrica haberlestirecegim durumu. Sosyal medyada yaymazsak durumu pasa pasa gider oderiz bu meblagi.