2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
@ekonomist2 Sayıştay eleme sınavı için murat yetersiz mi?
-
@ekonomist2 4t murat ve a kadro konu anlatımı içeriği açısından çok farklı kaynaklar değil.
-
@bakalım kardeşim kpss çalışır gibi çalış aynı kaynaklardan devam et
-
@xxxkara tamam
-
Herkese kolay gelsin arkadaşlar whatsapp grubu var mi acaba link atabilir misiniz?
-
@ftmc-66 kardeşimizin dediği gibi varsa paylaşabilirmisiniz ya da A grubu ile ilgili grup varsa rica etsem.
-
Bu sınavın mülakatını düşünemiyorum bile ya. Referanslar havada uçuşur herhalde beyler yanılıyor muyum
-
@islimbot hocam piyasada kaymakamlık sınavı için olduğu gibi deneme yok mu hiç?
Çıkmaz mı veya? -
Arkadaşlar ben konudan bağımsız bir şey sorucam, ilanda görrmedim acaba sınav için para yatırcakmıyız. şimdiden çok teşekkür ederim.
-
@mehmetkvl ne sandın
-
@ekonometrisyen hocam yatıracaz kesin çünkü sınavı ösym yapıyor
Zam gelmezse son sınav 200 tl idi herhalde -
@ekonometrisyen, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
Arkadaşlar ben konudan bağımsız bir şey sorucam, ilanda görrmedim acaba sınav için para yatırcakmıyız. şimdiden çok teşekkür ederim.
Aaa parasiz olur mu hic ayip ettin. Osym bizi soymazsa kimi soyacak baska! lutfen sormayin boyle seyler
-
Göremeyince bir umut dedim ama haklısınız
-
Sınavın belirleyicisi kültür ve yetenek kısmı geçen sene aynı net yapanların gkgy fazla olanların puanları daha yüksek geldi alan da her derste 15 soru var her dersten 2 soru fire verilebilir gk gy de 30 soruda 20 doğruya ulaşıldı mi çok güzel bir sıralama gelir
Yanlış doğruyu götürmemesi bi avantaj kolay sorular olduğu gibi eleyeci sorular da var ama bence korkulacak bi sınav degil kpss formatında çalışan biri gayet rahatlıkla güzel şeyler yapabilir diye düşünüyorum -
Son yapılan sınav kaç gkgy ve kaç alan doğrusu ile kapattı? Yardımcısı olabilir misiniz acaba?
-
@islimbot Kaçla kapadığı hususunda bilgim yok. Lakin fikir vermesi açısından kendi netlerimi yazabilirim;
GY 10
Gk13
İktisat 13
Maliye 8
Hukuk 12
Muhasebe 8Sıralama 642 , puan 77
-
@islimbot şu sayfalardan itibaren sınav sonuçları var ama Mayıs ve Ağustos sınavları karışık halde, kimisi yazmamış hani şu sınava girdim diye.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/3770/2018-sayıştay-denetçi-yardımcılığı-i̇lanı/6061?page=304
-
@aristotales çok büyük fark var hocam arkadaşım 67 doğruyla kazandı sınavı
-
@friedmanmilton 2 sınav birlikte hesaplaninca böyle bir netice olmuş olabilir. Sağlık olsun, önümüzdeki ay 70'e çıkar işi garantiye alırız umarım
-
Ben ilk defa sayistaya girecegimde tarih kısminda konu olarak belirtilmemis ama osmanlinin dagilma donemi ile ilgili soru gelme ihtimali varmi acaba