2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@apachi aynen bende 370 diye hatırladım.
-
Sermayeyi 96 bin bulan var mı?
-
Bankacılık uzman yardımcılığı sınavında 55 kişilik sınıfta muhasebe hukukta 32 kişi öğleden sonra 26 kişi vardı... hakkımızda hayırlısı
-
Dönem net kârı 16000 sermaye 80000 buldum ve eminim.
-
@regresyon ben varim. Sermaye 96.000
-
@keynes92 240 bin olması lazımdı aktif ve pasif değil mi ?
-
@emilsax aynen net kar 16000 buldum ama sermeye 96000 buldum ama emin değilim
-
BDDK uzman yardımcılığı tek gün mü arkadaşlar?
-
-
@bellatrix ticari iş karinesi, anonim şirket zorunlu organları ve aralarındaki ilişki, anonim şirket yönetim kurulu toplantı yapmadan karar alabilir mi, anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin devredilemez ve vazgeçilemez görevlerinden 5 tanesi nedir, anonim şirket yönetim kurulu üyelerinin sorumluluklarında farklılaşmış teselsül nedir, 500 bin tl sorumluluğa göre kişilerin tek tek sorumluluklarını soruyordu, baka teminat mektubu, konkordato ve arabuluculuk nedir, alacağın devri nedir şartları nedir, möhukta taşınmazlar ve haksız fiille ilgili durumlarda hangi ülke hukuku yetkilidir? Bunlar özel hukuk soruları idi kamudan ziyade özelde biraz daha zorlandım özellikle 3. Anonim şirket sorusu güzeldi. Ayrıca Kamu hukukunda temyize kabil istinaf kararları sorulmuştu iyuk md 46ya göre, altındaki sorunun pratik metninde bunu bir cevabı saklıydı
-
@emilsax ben de bu sayıları buldum hocam.
-
@jesist murakıplık sorularımı bunlar?
-
@emilsax bilançoda dönem karı nı gösterdin mi peki?
-
@regresyon bende 248 buldum. Sermayeyi de 100 bın buldum. Bellı bır puan verırler demı sonucta o kadar yapmısız. Yanlıs olsa da donem net karı ve sermaye?
-
@emilsax ben 20 bın buldum olagan kar dıye yazdım ama 4 bini cıkarmadım. İslem hatası.
-
Sınava giren arkadaşlara başarıla dilerim. Hakkınızda hayırlısı olsun. Murakıplık sınavı pazar sabahki oturum neydi? soruları hemen paylaşabilirseniz seviniriz
-
@regresyon 240.000 Tl aktif buldum.144.000 pasif. Sermaye haric.
-
@keynes92 hatırlayamadım şuan hocam iş göç den çıktım aklım orda şimdi
-
@tükendikagrubu verirler inşallah ben de kendi cevabımdan emin değilim bi yere kadar doğruysa şayet verirler inşallah
-
@regresyon tamamdir gecmis olsunn il gocculer.