2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@ceteris yoruma dayalı olması benim için de iyiydi ancak ing den cakacam yaa .Sorular kaliteliydi
-
@aroma İngilizcede kelime yanlışı ya da gramer yanlışlarından dolayı cümleyi komple silerlerse sıkıntı olur ama gidişata puan verirlerse iyi
-
@johnstuartmill Maalesef...Dediğim gibi İngilizce en kolay geçeniydi. Hukukta A.Ş. yönetim kurulunun devredilemez yetkilerini bomboş bıraktım ayrıca objektif iyiniyetin dürüstlük kuralı olduğunu da hatırlayamadım...Yani hukuktan kalırım herhalde...
-
@johnstuartmill icimizin fesatlıgıyla soyledigim seyin baglantisi nedir ? Kurum sinavina 24.siradan giriyorum 1 bucuk yildir emek veriyorum universitede okurken ingilizcemi halletmisim kpss puanimi almisim ve kadin siz yazın biz puan vericez diyo problem kimde acaba?
-
@johnstuartmill ayrica ayni seyden bahsediyoruz diyorun ki biraksinlar hak eden kazansin birilerini ingilizceden gecirmek icin mücadele neden?
-
@kara ve buna ek olarak madem hickimsenin ingilizceden kalmasına gönülleri razi olmuyor, sınavda ingilizce bölümü olmazsa böyle bir dertleri de olmaz
Elemek için ders grubu oluşturuyorsun sonra da elemeye yaramasin diye siz karalayin biz puan vercez diyorsun
Kimse kusura bakmasin da kpss puani olan insandan nitelik olarak daha iyi bir insan varsa o da dilini de halletmis kpss si iyi olan insandir -
Ne yds var bende ne de baska bir ingilizce sınav puanı ama en az 65 70 bekliyorum denildigi kadar ingilizce zor degildi onceden hazirlanıp biraz ingilizce kelimelere bakilsa cok rahat yapilir bddk nin ingilizce sinavi (3 alan icinde bu durum gecerli) muhasebe ile hukuku hallettim ki muhasebe cidden cok kaliteliydi hukuk vasat kalitedeydi iktisatta yaptıgım yorumları kabul ederlerse (gecen sene girdigim sinav kagidina 45 verdiler ki cok feci bir kagitti bu sene hayli hayli gecmem lazim) o zaman allahin izniyle mulakat kapilari aralanir.
-
Bütçe doğrusu pozitif eğimli olabilir miydi arkadaşlar?yorumunuz ne oldu buna
-
@aroma zorunlu karşılık oranı dışında selektif kredi politikası ile kredi tavanı uygulaması yapabilir mb ben bunları yazdım mesela
-
@ekonomist2 aynen hocam bende ikisink yazdım kredi tavanı selektif kredi ve reeskontu kullanir dedim
-
@snc61 hocam bütçe doğrusunun pozitif eğimli olmasi için bütçenin sınırsız olması gerektigini yazdim.
-
@emilsax mantıklı olan oydu. Adı üstünde bütçe kısıtı kavramı altında tüketiciler davranışlarını oluştururlar dolayısıyla bütçe kısıtlıdır sınırsız olamaz.
-
@ekonomist2 tam da dediginiz gibi yazdim hocam bütçe kısıtı kavramı önemliydi.
-
@emilsax Bütçe kısıtı yerine kısıtlı bütçe iş görür mü ki
-
@snc61 hocam ben de o soruya maksimum eksenlerden birinde serbest malın varlığı halinde doğrunun dikey ya da yatay olabileceğini söylemiştim
-
@ceteris iş göreceğini düşünüyorum hocam
-
BDDK uzman yardımcılığına giren yok mu?Sınav genel olarak nasıldı?Sessizliğe bakılırsa herkesin ya çok iyi ya da çok kötü...
-
@szynp hocam alan iyiydi de ingilizce olmayınca direk sildim kafadan bddk yı
-
@szynp ing sebebiyle sessizliğe gömülünlerden birine ekleyin beni de
-
başlık sönmüş yaw seneye benim gibi gircek olan var mı? bu senen hukuk İngilizce batırdı beni. Yada bahar da bi alım daha olur mu? var mı haberi vs olan?