2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
Bddk salı günlerini sever, bugün açıklanabilir bi grup daha
-
Yüzümü yıkamadan baktığım bir sayfa oldun 🥺
-
Hocam bence sonuc aciklanmadan once sinav bulteni kapaniyor ve o kapanma esnasinda sonuclar yukleniyor ne zaman ki bulten kapanir o zaman sonuclar yakin olur.
-
@emilsax
Hocam eski bir kahinin kahinin kehaneti gibi oldu.
" bak oğul iyi duyasan ne vakit ki sistem kapanır o vakit ki sonuçlar yüklenir" -
@keynesinruhu yok be hocam ne kehaneti eski tecrubeler sadece
-
@bluephantom whatsapp grubunda arkadaşların yazdığına göre mülakatın ortasında ingilizce devam edelim demişler. Kişisel sorular sormuşlar bide yanlış hatırlamıyosam bankacılıkla ilgili bikac soru sormuşlar ingilizce cevaplandirilmak üzere. Bunu 1 kişi değil biçok kişi yazdı. Bana da denk gelmedi ama
-
@mexsico aynen BDDK dan önce buraya bakıyorum 🤪
-
Inşallah bugün açıklanır da bu stresten kurtuluruz
-
Sisteme giremiyorum girebilen var mi
-
@johnstuartmill ben giriyorum hocam
-
Bugünden ümidim var arkadaşlar hayırlısıyla
-
Bugun de aciklanmadi ...
-
Haftaya kalcak gibi görünüyor umarım bu hafta açıklanır
-
@johnstuartmill hocam bence murakıplık mülakatlaru bitince açıklayacaklar gibime geliyor salı da bitti zaten
Arkadaşlar linç yemeden söyleyeyim tahmin ediyorum duyum değil -
@gençişsiz bende artik haftaya kalacagini dusunuyorum umarim yanlisizdir.
-
@johnstuartmill inşallah yanılan biz oluruz
-
@gençişsiz Mülakatların bitiminde açıklanırsa perşembe mülakatlar biter cuma da açıklama ihtimalleri olabilir. Umarım daha önce açıklanır ama yine de cumaya göre ayarladım ben kendimi
-
@f-hayek ben mülakatlar cuma da var sanıyordum o zaman haklısın hocam cuma iyi haberler gelebilir
-
Murakiplik mulakatlarinin bitmesiyle uzman yardımcılığı sınav sonuçları açıklanması arasında ne gibi bir mantıklı bağlantı var anlayamadım:)
-
@sdinc94 bir bağlantı yok hocam tahmin etmeye çalışıyoruz ne zaman açıklanacağını o kadar