2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@aslan1453 inşallah o kadar hatta daha da fazlası olur ama murakıplıkta sayı fazlayken 45 kişiyi görünce beklenti azalıyor
-
@luckluck Hocam sizin noldu açıklananlarda var mıydı girdiğiniz alan
-
17 kişilik hukuk uzman yardımcılığı kadrosuna kaç kişi atanır sizce, 3-4 kişi kadar çok az sayıda mı yoksa daha umutlu olalım mı
-
BDDK uzman Yard sınav sonucu bekleyenler hiç sessiniz çıkmıyor , tek başıma heyecan yaşıyor gibi hissediyorum
-
@mundellfleming murakıpla kıyaslamak yanlış bence uzmanlığı uzmanlıkla kıyaslamak lazım ki sınav soruları zaten aradaki farkı belli ediyordu
-
@f-hayek hayır bilişim 3 benim alanım açıklanmadı henüz. Heyecan ile bekliyorum
-
@f-hayek siz hangi alandan yazılı sınava girmistiniz?
-
@luckluck Benim de bankacılık alanı dört gözle açıklanmasını bekliyorum
-
@f-hayek inşallah aciklaninca sonuç bizi mutlu eder. Mülakata giren kimseden yazan olmadı daha nasıl ne kadar sürüyor neler soruyorlar vs🤪
-
Hukuk uzman yardımcılığı mülakatında neler soruluyor? Daha önce mülakata girmiş olanlar aydınlatabilir mi?
-
@mexsico ben de bekliyorum acaba sınava kac kisi katılmıştır kaçını bırakırlar düşüncesi kafamı yedi resmen
-
@elitnur bizim sınıfta en 10 kişilik boş vardı malıyeden ve ingilizceden boş kağıt veren vardı , Cuma’ya kalmaz inşallah
-
Ya acaba cidden bankacılık iibf de kaç kişi kalacak bizim sınıfta da herkes boş kağıt verdi nerdeyse
-
@hacettepe Bir an önce sorularımıza cevap bulmamız dileğiyle. Bizde de baya doldurup verenler vardı umarım çağırılanların arasına girebiliriz
-
Forumda bilişim 3 alanından bir ben varım herhalde.bekleyen derviş muradına ermiş ata sözüne istinaden sabırla bekliyorum
-
@mexsico ben de bekliyorum. Puanlamayı çok merak ediyorum
-
BDDK da çalışan tanıdıkları olan var mı arkadaşlar. Kurumun lojmanı var mı? Kresi var mı? İmkanları neler vs bilenler varsa yazabilir mi
-
@luckluck kreşi bilemiyorum ancak lojman vs herhangi ek bir hakkınız yok.
-
Gençler mülakat tarihleri çok yakın, ben bankacılık bekliyorum ama o zamandan beridir de hiç bakmadım ders, toparlarız ınşallah.
-
@keynes92 bende bakmıyorum ders. Çok merak ediyorum sonucumu, düşünmekten konsantre olamıyorum.