2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
Bankacılık uzman yardımcılığı sadece cumartesi mi pazar oturumu da var mı?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Hayırlı olsun dostlar. Şükür Allah utandırmadı ilanımız duyurduğumuz gibi geldi
50 Murakıp Yardımcısı
80 Bankacılık Uzman Yardımcısı
20 BDDK Uzman Yardımcısı. -
@makeyourchoice biri aramisti ona komisyon karar veriyor bizim bilgimiz yok demisler
-
Acaba yeminli murakiplik sinavinda eski sorularin aynisindan sorma ihtimalleri var mi
-
@kpssagrbu pek olası değil gibi hocam.
-
Arkadaslar muhasebede kesaplarin kodlarini yazmasak bi sıkıntı olur mu
-
@kpssagrbu olmaz ama bence karistirmamak adina yazmaniz daha iyi olur
-
@kpssagrbu gecen sene bir forumda ctesi sabah iktisat maliye, öğleden sonra hukuk,pazar sabah muhasebe ,öğleden sonra ingilizce olarak gördüm ama doğrumu ya da bu sene farklı mı olur bilmiyorum
-
@chia87 him peki kesin yine oyle olur cumartesi aksamina calisacak pek bisey birakmazlar asil dersleri cumartesiye koymuslar resmen peki tesekkur ederim
-
@johnstuartmill peki tesekkurler
-
Dostlar telefon, anahtarlık vs ile girebiliyor muyuz(sınav giriş belgesinde belirtilmemiş çünkü) , yoksa okul yanında kantin emanet alıyor mu, geçen sınava giren arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
-
@sofuoglu 2015 te sınıfta yere koydurmuslardı çantaları vs
-
Gecen sene telefonu sarja takan bile vardi. O konuda osym gibi degil kesinlikle. Bir yds sinavinda giristeki polis gozlugumu cikartip camina falan bakti. Icimden dedim ben gozluk camindan bilgi alacak kadar teknolojiye sahip biriysem bu sınavda ne isim var diye
-
Kurumdakiler gercekten cok iyi niyetli ve yardımcılar her konuda.o kadar sınava gireni mağdur etmeden olması gerekeni yapıyorlar
-
Kampüs yakınında hostel bilen ya da bulan var mı arkadaşlar ?
Teşekkürler şimdiden -
@sbf1983 iyi bari direk cantamizla girebiliyoruz yani . peki sinav arasi ne kadar oluyo kac saar
-
@chia87 bir tane sınav giriş belgesi yeterli olur mu hocam? Her oturumda bakıyorlar mı yoksa kagıtlara?
-
İngilizce icin bi akil verin nolur pek bi ingilizcem yok
-
@kpssagrbu Hocam sana kötü bir haberim var. Sınav yarın.
-
@tükendikagrubu yeterliydi ama ben yine de 4 tane aldım heran herşey değişebiliyor malum