Mgk uzman yardımcısı alımı
-
@zapo, içinde söyledi: Mgk uzman yardımcısı alımı
Muhtemelen mülakatta uluslararası ilişkiler üzerine çalışanlara hitap edecek şeyler sorulur, hatta belki de sorulmaz bile. Atıyorum ABD'nin gözünde Orta Doğu'daki güvenlik ilişkileri üzerine bir tez yazıyorum dediniz, hop kazandınız. Bu kadar.
İşletmeci misiniz? Bilemeyeceğiniz bir şey sorarlar, elenirsiniz. Benim anladığım bu. Ama bu kadar çok puan türü istemesi de abes olmuş.
Ne güzelmis ya sen karar veriyosun galiba hangi bölümdekiler basvursun, kim alinsin diye laflara bak laflara. işletmeciyim 90 puanim var yds de var ve de BAŞVURUYORUM. Canim isterse bddk ya da başvururum nokta
-
@legolas ben şaka olarak başvurmasınlar dedim. alınıp da gerginlik yaratmanın alemi yok. bddk istanbulda olduğu için birçok iktisat ve işletme mezununun da başvuracağını düşünmüyorum. bu nedenle başvuran neredeyse herkese rahat gelir o. niyeyse ankara sevdası var herkeste.
-
arkadaşlar iki bilgi almak için bakıyoruz yine aynı tartışmalar ve ben artık bu durumdan çok sıkıldım.yok yds yok şunlar başvursun basvurmasin.
isteyen şartları sağlayan başvurur bize ne size ne.kendinizi kurum gibi gormeyin yeter artık.
adminler bu duruma el atsın.yok sığ memurlernet gibi olacak .
murakiplik için geçen taban puan 75 iken bu sene 80 olmuş.
muhtemelen de 80.00 la toplamda 600-700 başvuruyla tamamlar.
işsiz ve çoğu maliye alımlarını bekleyen birisi i stanbula iki gün murakiplik için ıngilizce ve klasik masraf yapmaz.geçen sene burayı kazanan arkadaşım bi kurumda çalışıyordu.öyle masraf yaptı falan filan.
diğerleriyle toplamda 2000 başvuru alacak.
murakiplik için yine 75 olsaydı taban puan keşke.daha çok kişi faydalanirdi.
bakalim gorecegiz -
@öğrenci neden basvurmuyorsunuz hocam
-
@merasim34 bir insan yazısında nasıl hem bu kadar dogru yazabilir hemde nasıl olurda bu yazdığını geçersiz kılabilir.Bunun örnegini göstermissiniz hocam.Hem kendinizi kurumun yerine koymayın demissiniz hemde keşke murakkıplık puanı 75 olsa yazmışsınız.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
-
@sbf13 İngilizce kamu yönetimi bölümünden mezunum hocam...Klasik sınavı geçmem epey zor, Merkez Bankası sınavına hak kazanmıştım ona dahi girmedim.
-
Son mesajlar hep BDDK ile ilgili, sistemden bir karışıklık mi söz konusu acaba?
-
Kurumun 24saat boyunca çalıştığı.Vardiya sistemi olduğunu duydum. Doğru mudur?
89 kpss yds 66 ile basvurcam -
@sonilanbukucu cok sacma degil mi niye vardiyali olsun surekli kamu hizmeti mi sunuyo kurum nedir
-
@legolas Güvenlik ile ilgili bir teşkilat olduğu için bana mantıklı geldi. Dünya’da her an her şey gerçekleşebilir.
-
@islimbot ankara sevdası maaştan ötürü büyük ihtimal. 1 haftadır istanbuldayim, eximbank ve spkya gittik ordakiler baya dert yanıyordu ankara'yi özlediklerine dair. Çıkıp gezsen yemek yesen 100 liradan aşağı eve girmeyeceğin de malum. E maaş belli, kiralar belli. İstanbulda yasayanlar hariç istanbulda kariyer meslek mensubu olmak zor.
Bir gelir uzman yardımcısını düşünelim, vergi dairesindeki yemekleri yiyemiyor olsun( 5 lira ama siyasalın yemekhanesi f/p olarak daha iyiydi ) çıkıp cevrede yese en az 20 lira verecek. 20x20 400 lira gitti öğlen yemeğine. Maaşın 10 da 1 i.
Bu yuzden istanbul tercih edilmiyor pek.
Ha sadece maaş da etkilemiyor tabi. Bi çok insan ankara'yı seviyor ben de dahil, istanbul kalabalık, karmaşık ve itici gelebiliyor. Sırf bu yüzden geçen sene ben de bddkya başvurmamıştım, ankara'dayken istediğim bir kurumdu üstelik.
-
@öğrenci klasik sınav testlerden daha kolay oluyor
-
@genclerbirlikli Hocam mgk uzmanlık hakkında bilginiz varsa onları da paylaşır mısınız? Vardiya durumu mesela, öyle bir şey varsa başvurmayı düşünmem..
-
@genclerbirlikli Bir de Ankara'da yaşama arzusu diyecektim ki siz yukarda yazmışsınız hocam
-
@beyhude hocam bilgim yok da tahminim olabilir, toplantıların olduğu dönemler illaki mesai olur. Bi de rahat bir ortam olmayabilir bi ayağı askeriye çünkü.
-
@genclerbirlikli hocam başlık o değil ama ysk seçim müdürlüğü için ne düşünüyorsunuz. Nasıl bir meslek bir bilginiz var mı?
-
@genclerbirlikli mesela a grubu meslekle kıyaslanabilir mi?
-
@872 Ona da ben yaziyim.Calisma sartlari son derece rahat tek sikintisi kariyer imkani yok.
-
@cura yükselme vs.hiç yok o zaman?
-
@872 hocam pek bilgim yok da taşraya tercih ederim şahsen. Adım müdür olurdu