Mgk uzman yardımcısı alımı
-
@legolas, içinde söyledi: Mgk uzman yardımcısı alımı
@sdinc94 yds ve kpss isteyen bi kurumun 90 üstü kapattığını ben görmedim.
RTÜK geçen sene yds 60 istemişti, baya yüksek kapatmıştı. Ama ben de mgk’nın çok yüksek kapatacağını sanmıyorum kdk gibi.
Bu arada başvuru formuna fotoğrafınızı yapıştırmanız gerekiyor. Bilginize.
-
Arkadaşlar biraz önce teslim ettim evrakları saat 17:00 den sonra gittim ama sıkıntı olmuyor alıyorlar sanırım 18:00 e kadar oradalar.Eskişehir yolu üzerindeki girişten almıyorlar.Ahmet hamdi akseki caminin önünde inip alt geçitten karşıya geçip ister tepeprime doğru yürüyüp sağa dönüp gidebilirsiniz isterseniz maidana doğru yürüyüp sola dönersiniz maidan dan daha kısa sürüyor.Kpss sonuç belgesinde ikinci sayfaya taşan kısmı atmayın önemsiz sanıp orada doğrulama kodu var onu istiyorlar.Bazı arkadaşların o doğrulama kodu gelmemiş arayıp maille isteyecekler.İçerde gayet yardımcı oluyorlar zaten sağolsunlar.
-
Ben de posta yolu ile başvurumu tamamladım. Telefonla aradığınızda kurumu baya yardımcı oluyorlar.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@legolas Dostum sen kısa süre dinlen. Bu tartışma artık kontrolden çıkmaya başladı. Geçici süre bi soluklanman iyi olur sanırım.
-
Bana cevap verdiler hocam posta ulaştı mı diye sormk için aramıştım.
-
Arkadaşlar oraya elden başvuru yapan yok mu hiç. En son kaça düşmüş hiç bilgi alabilen yok mu
-
@sonilanbukucu sıralamalar yapılmadı nası bilgi versinler hocam. Ben cuma 4 civarı başvurdum 204 kişi başvurmuştu.
-
@sonilanbukucu Yukarıya bakın hocam elden teslim eden arkadaşlar var. Ve puanları görebileceğimiz bir durum yok. Olsaydı söylenirdi zaten.
-
@sonilanbukucu başvurunun son günü gidip başvurup toplam rakamı görebilirsiniz. iyi taktiktir
-
Oldukça prestijli bir yer olacağını düşünüyorum. Başvuru yapmayanların çok iyi bir gerekçesi olması gerekir.
-
kacla kapatir tahmunen
-
@edmilson28 88 90 diyorum ama...
-
@ekeblad 85 var bende yds dusurmez mi puan tabaninu
-
Bugün öğlen başvuru yapan kişi sayısı 238 oldu. @parislicemil 238. Sırada. Kendisi 95 puandaydı. 90 nun altına ineceğini sanmıyorum
-
@sawetk burada moral bozmayın, yok 90 mış yok 92ymiş... kaç kişide yds 60 var allah aşkına. 87yi hatta 86yı rahat görür diyorum eğer cumaya kadar başvuru sayısı 300 civarı olursa. 85in ise eğer başvuranların çoğu düşük puanlıysa şansı var. 85 altına geçmiş olsun
-
@islimbot sen 85 altının moralini neden bozuyorsun