Mgk uzman yardımcısı alımı
-
@adolf-stalin Yok, bilgisayar ortamında doldurdum.
-
İlk aşamada sadece form ve sınav sonuçlarını mı göndereceğiz ben mi yanlış anladım?
-
@keynesinruhu doğru anladınız
-
@adolf-stalin Çarşamba günü MGK'ya gideceğim. Anlatırım buradan öğrendiğim kadarıyla prosedürü.
-
Arkadaşlar mgk uzman yardımcılığına ben de başvurucam. Mgkyı aradım formu el yazısıyla doldurabilir miyiz diye farketmez dedi telefona çıkan şahıs. Ama tam emin olamadım.
-
Siz nasıl yaptınız acaba
-
Aradim sordum elle doldurabilirsiniz dendi.ayrica fotograf yapistirilip gonderilecek arkadaslar. Yeni kimlikte aile sira no filan olmadigi icin onlari e- devletten bakip yazacakmisiz
-
@872 ben bilgisayardan doldurdum. Foto da bilgisayardan yuklemistim . Ayrica yeni kimlikte yok diye sora no filan bos biraktim cunku diger kurumlarda işleyiş böyleydi. Sorun olacagini pek sanmıyorum hocam
-
@legolas teşekkürler hocam
-
@872 Bilgisayardan doldurdum ben ve sonradan fotoğraf yapıştırdım. Yarın kuruma gidip başvuru yapacağım, o zaman işleyişi söylerim buradan.
-
Kaça düşer acaba? 87’yi görür mü?
-
@adolf-stalin Görür hocam bence. YDS olması çok etkili olur diye düşünüyorum.
-
@alageyik08 İnşallah saygıdeğer forumdaşım. Ama 9 puan türü istemiş bu beni düşündürüyor.
-
@adolf-stalin Hocam YDS puanı herkeste yok dediğim gibi. Çoğu kurum artık YDS puan barajını düşürüyor ya da istemiyor insanlarda YDS olmadığı için. Bence olumsuz düşünmeyin, kesinlikle başvurun. Allah yardımcınız olsun.
-
@adolf-stalin Hocam çok puan istemiş ama şöyle bir mesele var , o puanların 3 tanesin de benim puanım hemen hemen aynı
-
96 ile başvurmayacağım buraya. Şu puanı kullanacağım tek yer rekabetti sanki o da gitti şu dünyada benim kadar nasipsiz biri varsa da tanımıyorumdur.
-
@yağmur1223 neden başvurmayacaksınız?
-
@yağmur1223 çok iyi puanınız var. Umarım güzel yerlere girersiniz.
-
@arven16 ben iktisat mezunuyum hocam kurumun işleri pek ilgimi çekmedi, şimdi mülakatta zorlar hal böyle olunca. İşsizim ama şimdi sırf tecrübe olsun, işsizlikten kurtulayım diye de bir adım da atmak istemiyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin
-
@giordanobruno çok sağolun hocam inşallah hepimize nasip olur güzel yerler