14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
-
@dzndr o sorunun cevabı fransız ihtilalide olsa şaşırmam tarihçi bi hocam vardı atatürk ilkeleri başka hiçbir düşünceden vs etkilenmemişti demişti zamanında,ama ben chp parti programına girmesini işaretledim siyasi bi şık gibi düşündüm emin değilim cevaptan hayırlısı olsun
-
Soruların konuşulduğu bir başlık var mı. Ben bu yeni düzenden hiç bişi anlamadım.
-
@gizo11 Şuradan bakabilirsiniz https://forum.tercihiniyap.net/topic/5562/2019-kpss-lisans-soru-ve-cevapları
-
@gizo11, içinde söyledi: 14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
Soruların konuşulduğu bir başlık var mı. Ben bu yeni düzenden hiç bişi anlamadım.
Doğru, gercekten sitenin eski hali daha guzeldi. Güncel ne konusuluyo görüyoduk. Simdi nerde hangi konu güncel bilmiyo kimse . @paretowilfredο
-
@Müfettiş-Gadget Dostum buna dair izahatı defaatle yaptım ilgili başlıkta hatta başka başlıklarda da. Ben de farkındayım bu durumun ve durumu teknik ekibimize aksettirdim. Şu an için nelerin yazıldığını net bir şekilde görebileceğiniz iki seçeneğimiz halen mevcut. Birisi "okunmayanlar" diğeri "yeni" sekmesi. Şu an için lütfen bunları kullanın, ilgili düzenlemeyi en kısa sürede halletmeye çalışacağız
-
@paretowilfredo kardeşim cidden forumun yeni düzeninden mi değişen sistemden midir bilmiyorum. Ama forum kimliğini benliğini değiştirmiş gibi. Sanki site başkalarının ellerine bırakılmış gibi. Sessiz sakin. Yıllardır buradayım. Tek adresin de burası olması taraftarıyım ama bir an önce eski düzene ve eski hareketliliğe eski canlılığına dönmeli forum. Hem siz hem de bu forum bunu hakediyor. Cidden salgın var da herkes inzivaya çekilmiş gibi. Çok üzgünüm şu forumun bu yeni halinden ve sessizliğinden. Çözüleceğinden de şüphem yok ancak elinizi çabuk tutmakta fayda var
-
@Econumist Dostum bu söylediğiniz kısmen doğru. Yakında tamamen de doğru olabilir. Şu an için benim elim forumun üzerinde olduğu müddetçe daha iyi olması adına çalışmaya devam edeceğim Sonrası Allah kerimdir..
-
@paretowilfredo Eee noldu şimdi, ticaret mi girdi araya, el değiştirme falan mı var, noluyor tabi cevap aradığımız sorular bunlar değil ama dost meclisi dedik, çay ocağı oldu, yeri geldi okulumuzdu. Gerçekten güvendiğimiz bir mecra burası var, onu da kaybetmeyelim. -Forumdaşlar olarak elimizden gelen desteğe hazırız.- 'Toparlanın gitmiyoruz' bekleriz. Var mı öyle vazgeçmek
-
@plansız Ticari bir durum yok dostum. Dostluğumuz ve meclisimiz bakidir ayrıca. Bakalım
-
@paretowilfredo dağılmak bölünmek en kolayı. Mesele hedefler amaçlar gerçekleştikçe yeni hedefler koyabilmekte, mesele aynı kararlılıkla aynı azimle birlikte kalabilmekte. Ben şu büyümenin hiçbir mecrada yararını göremedim. Eski tadında eski azminde iyiydi her şey. Eskisi gibi kalması için de birçok eski kurucu arkadaşların olaya el atması şart. İnanın şu mecra kapanırsa ya da değişim adı altında bölünürse gidecek başka yerimiz kalmaz. Malum şakşakçı birkaç siteye meze olmamak için şu forumu canlandırmak farz..!
-
@paretowilfredo teşekkür ederim, kusura bakmayin tekrar aciklama yaptirdigim icin
-
@Müfettiş-Gadget Estagfurullah dostum ne kusuru. Tepkim aslinda size degil bu sorunun bizatihi kendisine
-
Bu ileti silindi! -
@genclerbirlikli bir yandan güzel bir memuriyet bir yandan hukuk sen artik girme başkan.
-
@genclerbirlikli çok iyi derim ben de olası puanımı hesapladım 82 civarı geliyor seneye yine b den girmek şart oldu
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@genclerbirlikli gk benim 40.25 tarihte inanılmaz 4 tane yanlışım var soruları hızlı okumaktan kaynaklı
-
Bu ileti silindi! -
@genclerbirlikli gy 36.25 matematik kaynaklı düşük geldi. Zor geldi bana