İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
İlanı ilginç kılan bir detay daha;
Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün yetkileri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğüne devrediliyor meclisteki düzenlemeye göre. Yani içişleri diye girip çsbde bulabilirsiniz kendinizi ki bence daha yararlı olabilir.
Kısır tartışmalar yerine konunun bu yönlerine bakmak daha faydalı olur.
https:// www. memurlar. net/ haber/762585/mahalli-idare-kontrolorleri-icin-duzenleme.html
-
2015'te 88'le kapattı ama orda önceden sonuçlanan sınavlar vardı. burda 2018 kpss üstüne 2017'den atanan yok.
-
@james-buchanan 2017 den atanan yok mu? Sanırım bu sene girdiniz bu yola hocam aşağıdaki linkte geçen yıl gerçekleştirilen alımlar mevcut. Geçen sene 80-86 puab aralığında belki atanan çok yoktur ancak 87 ve üzeri puana hitap eden bir çok olan geldi. Alımların %95 inin sonuçlandığı göz önünde bulundurulursa bu aralıkta atanmayan kişi sayısı azınlıktadır diye düşünüyorum. https://www.tercihiniyap.net/haber/2017-2018-kpss-arasinda-gerceklestirilen-tum-alimlar
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
24-25.02.2015 deki alım 10 kişi p45 taban puan 88.848
önemli olan o puanın sıralaması kaçtı?
-
@murky bunu da okumuştum hocam.
Şöyle bi bilgi de geldi; iller idaresi g.m. altında çalışacakmış kontrolörler, mahalli idarelerde değil.
-
Facebook sayfamızdan önceki alımın bilgileri dostlar;
-
Mgk'dan sonra güzel bir ilan oldu kamu yönetimi mezunları için..
Mülakata kalırız inşallah..
-
Sonunda başvurup gideceğim bir ilan geldi gerçi 93.59 ile hala insan korkmuyor değil. Allahım nasip eyle
-
87 ile ümitlenmiştim ki yorumları okuduktan sonra imkansızlığını anladım
-
@vorgheizer vmy dguy guy a 2017 puanı ile başvurmadık mı?
-
malum soruyu ben de sormak isterim:) 91.5 puana sıralama gelir mi?
-
@paretowilfredo meslekle ilgili tanıtım yazısı var mı üstad? bu kontrolörler ne yapar nerelerde çalışır il-ilçe belde-belediye demeden sürekli turneleri olur mu??
-
............
-
Ben de başvuracağım arkadaşlar. Puan 92.83
-
@james-buchanan o ilanlar bu ilanın dengi değil ki. Saydıkların 70 ile 100 puan aralığına hitap eden ilanlar bu ise çok daha spesifik. Bunu onlarla değil de geçen yıl bu ilana denk gelen puan aralığındakilerle kıyaslamak daha mantıklı değil mi. Sonuçta buna başvurabilecekler 90 üzeri puanlar. Geçen yıldan 89 90 puan üzerinden atanamayan kişi sayısı çok azdır, geçen yılki ilan sayılarına bakarsak.
-
@vorgheizer haklısınız hocam. bu ilanda min. 92'ye düşer. ama 2019'da gelmiş olsa 90-89'a kadar yolu vardı.
-
Benim kpss puanima çok büyük ihtimalle gelecek. Belge teslim edip edemeyeceğim belli değil ama başvuru yapıcam.Belge teslim edemeyeceğim kesin olsada basvururdum. Ben buralarda torpili normal biseymis gibi savunan adamlar gördüm bu adamlardan birinin es kaza ben basvurmadim diye listeye girip atanmasi ihtimali bile sinirlendiriyor beni o yüzden kimse kusura bakmasin. Belkide torpili olmayan birinin önüne geçmiş olcak orasida mechul tabi ama hakca yürüyen bir sistem olmadığı için benim kendimce alabilecegim önlem bu bunu yapıyorum.
-
@paretowilfredo 3. ve 4.paragraf çoğu şeyi anlatıyor.
-
@hdrn eğer teslim edemeyeceksen gerçekten yanlış düşünüyorsun. Çoğumuz 3. 4. senesi sayısız mülakattan elenmiş kişileriz. Torpil olsa zaten bunca sene beklemezdik ya da her seferinde elenmezdik. Bu tür önlem alma çaban bence yanlış tekrar düşün derim.
-
@hdrn belge verilmeyeceği halde başvurmak çok çok yanlış bir hareket. Hakka da girer bence.