2019 İçişleri Bakanlığı AB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@alageyik08 Genellik Uluslararası ilişkiler ve ab ile alakalı sorulmuş galiba hocam.
-
@öğrenci Hocam mülakata gitmeyince merak ettim, yani inşallah bilgi düzeyini ölçücü sorular sorulmuştur. Ciddi bir kurum, uluslararası ilişkiler mezunlarına yönelik bir kadro zaten ama siz kamu mezunuydunuz sanırım, kardeş bölümler ve disiplinler, siz de güzel cevaplandirmissinizdir diye düşünüyorum, inşallah listede adınızı görürsünüz.
-
@alageyik08 Teşekkürler hocam inşallah olur. Sorular spesifik değildi genel alanları sordular.Cevaplarım da fena değildi fakat mülakatlarda soru cevaplara pek bakıldığını düşünmüyorum
-
42-45 kişi mülakatlara geldi. Her adayın kazanma şansı oldukça yüksek. 15 asil ve hatrı sayılır miktarda yedek belirlenecek.
Güvenlik soruşturmaları hakkında bilgisi ya da en azından tahmini olan var mı? İçişleri bakanlığında süreç nasıl işler?
-
@por-favor sınav az olunca katılım yüksek oluyor tabi.
-
Ne zaman açıklanır? Fikri olan var mı?
-
@adolf-stalin, içinde söyledi: 2019 İçişleri Bakanlığı AB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Ne zaman açıklanır? Fikri olan var mı?
Feragat edenlerden herhangi bir duyumu olan var mı?
-
@limonagaci TİKA ve KDK açıklanmıştı. Yaklaşık 4 kişi feragat etti sanırım.
-
Feragat ettim.
Not: dilekçeyi gelen evrak birimine teslim ettiğim için mülakatların açıklanmasi konusunda bilgi edinemedim.
-
Bakanlık sitesinde duyurular üst üste gelmeye başladı, bizim haber de yakındır diye umuyorum
-
@nevsinmengü heyecanınızı kırmak istemem ancak sizin mülakatınız 29 ocakta bitti bildiğim kadarıyla, daha 16 ocakta mülakatı biten kontrolörlük açıklanmamışken ab uzman yard. mülakat sonuçlarının açıklanma ihtimali olduğunu düşünmüyorum. İcisleri mulakat bittikten 50 55 gün arasında açıklıyor sonuçları genelde.
-
@westakin neden bu kadar geç? Bilginiz var mı acaba bu konuda?
-
@adolf-stalin inanin bilmiyorum ama güvenlik sorusturmasindan dolayi oldugunu düsünmüyorum cünkü 10-12 kisinin alindigi kdgm, kontrolorluk,uzmanlik vs. alimlari ile 100 kisilik kaymakamlik alimlari neredeyse 50 gunde aciklaniyor. Yani icisleri bakanligi bunu isteyerek yapiyor yoksa yetismedigi icin degil. Adeta gelenek oldu bu bakanlik icin. 4 kisilik alim olsa da 50 gün geçmeden aciklamıcaklar yani
-
Bu kadro için yapılan 2017 alımı da mülakatların bitiminden tam 2 ay sonra açıklanmıştı. Bence ay sonu gelmeden kimse beklentiye girmesin. Tahminim bu ay sonu açıklanır ama bakan bey seçim çalışmalarında olduğu için listelerin makamına gelmesi ve onaylanması vs. süreçler seçimden sonraya yani nisan ayı içerisine sarkabilir. O yüzden mart sonuna bile çok beklentiye girmeyin sadece ufak bir beklentiniz olsun.
-
evet, diğer ilan da açıklandığına göre sanırım elde bir tek biz kaldık. Bakanlık ile görüşen ya da haber alan biri yoktur heralde dimi ?
-
@nevsinmengü diğer ilan ?
-
@hickskaldor bu son açıklanan sözleşmeli olanlar
-
@hickskaldor ben de kontrolörlük sandım bir an .
-
@çıkmadıkcandan sormayın hocam bende öyle sandım ya
-
AÇIKLANDI 15 KİŞİNİN TAMAMI ALINMIŞ HAYIRLI OLSUN