2019 İçişleri Bakanlığı AB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Arkadaşlar belgeler konusunda bir sorunum var. Belgeleri toplama işini bu haftasonuna bırakmıştım. Resimli iş talep formunun 21 Aralık'a kadar çıktısının alınması gerekiyormuş. Bu tamamen gözümden kaçtı. Şimdi onu temin edebilme şansım yok mu? Hakkım tamamen yandı mı?
-
@sekoras Bence hakkınızın yanmaması gerekiyor çünkü o belgenin eksikliği öze ilişkin bir sorun değil. Yine de belge teslimi için gittiğinizde yetkililere sorun.
-
@sekoras kardeşim belgenin açıklama kısımında şöyle yazıyor: "2018 yılı Avrupa Birliği Uzman Yardımcısı Giriş (sözlü) Sınavı İş Talep Formu, adaylar tarafından elektronik ortamda hatasız ve eksiksiz doldurularak formun çıktısı alınacaktır. "
-
@grejuva Son tarih 21 Aralık olduğu gözümden kaçmış. İş güç derken hiç bakamadım. Yapacak bir şey yok.
-
internet tarayıcınızda açtıysanız belgeyi geçmişten bulabilirsiniz. oraya tıklayınca pdf e giriyor. bir deneyin isterseniz.
-
@nurayse Çok teşekkür ederim. Dediğinizi yapınca sayfa geldi.
-
Umarım bunda açıklanma süreci kısa sürer. Bunun akabinde İçişleri Uzman Yardımcılığı sınavı gelebilir diye bekliyoruz.
-
İtiraf etmeliyim ki İçişleri bakanlığı eve gönderdiği kağıtlarla olsun kurumsallığıyla olsun beni oldukça memnun etti; lakin şahsen teslim olayına ise bir türlü anlam veremedim. Sınav ilanında belgelerin tesliminin akabinde “sınav yeri ve zamanına” ilişkin belgenin verileceği öngörüldüyse de bunun yerine internet sitesini takip etmem tembih edildi. Bütün iyi niyetimle maddi durumu orta-üst düzey, Ankara’ya 8-9 saatlik mesafede oturan bir insan olarak bana yaklaşık 300 liralık ulaşım-gıda masrafı çıkarmanın ne anlamı vardı diye sormaktan da kendimi alamıyorum.
-
@bebekdinazor, içinde söyledi: 2019 İçişleri Bakanlığı AB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
sormaktan
Aynı yanıta ben de maruz kaldım malesef. Kendileri yazıp böyle bir beklenti yarattılar, daha sonra da siteden önümüzdeki günlerde açıklanır dediler. En çok istediğim ilanlardan biri, umarım emeklerimize değer
-
Belgesini 51 kişi teslim etmiş.
-
@adolf-stalin Yazıklar olsun diyorum 9 kişiye. Kıl payı ile kaçıran arkadaşlar ne dese azdır.
-
@alageyik08 yazılı sınava başvurup girmeyen, mülakat öncesi belge getirmeyen vs vs. başka kurumlar açıklamış olsa kazandılar da getirmediler diyebilirim ama yakın zamanda açıklanan sınav da yok ki düzgün. cidden rezalet. resmen geleceğimizle oynanıyor
-
Değerlendirme listelerini siteden kaldırmışlar, o 9 kişiye özel hususi laflar hazırlamıştım da işte...
-
2.gün öğleden sonra teslim ettim evrakları, konuşurken 10 kişi felan yok diyorlardı öyle de olmuş. Evrak dahi teslim etmekten gocunuyorsan başvuru yapma ya.. İnsanlar en azından mülakat görsünler bir umutları olsun.
-
Listedeki ilk 5 kişi fix zaten. Her yere başvuruyorlar durduramıyoruz
Gerçi onlar da iş bulma derdinde. -
@adolf-stalin Hocam mülakatlar açıklanmıyor ki. Biri açıklansa ve olumlu olsa neden basvurayim. İşsizlik zor, işsizlik zulüm, işsizlik kötü.
-
@adolf-stalin Onlara laf yok hocam. 2018 kpss ile bir atama sonuclanmadı ki doğru düzgün.
-
@alageyik08 Kaç yerden mülakata kaldınız hocam, sorabilir miyim?
-
@zapo 3 hocam. Kdk, MGK ve burası.
-
@alageyik08 KDK olursa burayı mı tercih edersiniz orayı mı?