2019 İçişleri Bakanlığı AB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@legolas allah allah benim başvurum 5 dk bile sürmedi :S ben bir yerde hata mı yapıyorum acaba? Ne gibi bir sorun var ki hocam?
-
@foucault ahaha.Bende de bir sürü problem oldu hocam siz şanslısınız herhalde
-
@foucault ahaha.Bende de bir sürü problem oldu hocam Si şanslısın
-
bende de problem olmadı, toplamda 3 dakika falan sürmüştür.
-
Arkadaşlar internet explorer tarayıcısını kullanın. Bazen sebep bu olabiliyor
-
-
Bu kadar yüksek beklemiyordum.
87,54 ile kapattı. -
P36 puan türünde ingilizcesi olan epey kişi varmış. Listede olan arkadaşlara başarılar...
-
Ucu ucuna kalmışız...
-
Hayırlı olsun. İnşallah bu mülakat kutlu yürüyüşümüzün bir başlangıcı olur.
-
Kazananlara şimdiden hayırlı olsun. Dün açıklanan MGK listesinde olanların yoğunlukta olduğu görülüyor. İkisi arasında nasıl bir tercih yapacakları merak uyandırıyor açıkçası .
-
@hadleybull her ikisini de kazanıp mgk yerine burayı seçerlerse mgkdaki kadro yanacak ama burası yerine mgk seçilirse buradaki yedekler çağrılacak. bu kadar basit. tabii her ikisini kazanabilirler mi orasını bilemeyiz
-
Sonuçların hızlıca açıklanması benim de işime gelir tabi ki. MGK veya KDK dan olumlu dönüş alırsam, buradan tabii ki feragat ederim. Süreçler hızlı ilerlerse hepimiz mutlu oluruz.
-
Hayırlı olsun dostlar, puanda yine yüksek kapatmış. 2018 böyle devam mı edecek diye merak ediyor insan.
-
gereksiz ileti silinmiştir
-
@antimülakat, içinde söyledi: 2019 İçişleri Bakanlığı AB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
@ottovbismarck hocam YDS olunca biraz değişiyor bu durum ama tahminen 86-87 civarı olur diye düşünüyorum.
Nokta atışını da yakında yaparsın hocam. Gerçekten yerinde bir tahmin olmuş!
-
@sınavsayar listelerin yayınlanması gerçekten çok iyi oldu çünkü ingilizcesi olup yüksek puanı olan kaç kişi varmış açık açık gördük.tahmin edilen gibi az bir sayı da yokmuş ...
-
-
İçişleri Bakanlığı alımları olması beni mutlu etmeye başladı. Uzmanlık alımı da olacakmış yakında. Vakti gelmişti, bu ilanların.
-
Içişleri eve gerekli evrakları içeren zarf göndermiş. Kurumsallık böyle bişey demekki.