2019 İçişleri Bakanlığı AB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@adolf-stalin Tercihim MGK aslında. Erken açıklanırsa mülakatlarına gitmiş olsam bile hemen feragat edeceğim, diğerlerinin sonuçları açıklanmadan. Tabi inşallah olumlu olur MGK.
-
@alageyik08 Peki niye insanlar size 15 yerden mülakata kalmışsınız gibi davranıyor... İnsan bu üç mülakatın üçünden de elenebilir.
-
Şimdi arkadaşlar ben bu mülakata gitmeyeceği halde başvuru yapan sayısının çok olmadığını düşünüyorum. Bu konuda sadece ismim orada geçsin diye başvuru yapmıyorlar yapanlar, mülakatı kazanıp gitmedim egosu yapıyorlar. Başka başka durumlar vardır, bilmeden konuşmak bizi yanlışa sürükleyebilir.
-
@zapo Aynen hocam ben de bunu demeye çalışıyorum tam olarak. Neden bu kadar saldırıldığını da anlamış değilim, Allah herkesin gönlüne göre versin.
-
@alageyik08 ben de mgk nın daha iyi olduğunu duydum. Hem yedek de belirlemeyecek mgk.
-
@islimbot Aynen hocam, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun, ama gönlümüzden geçen hayırlısı ile olsun inşallah.
-
Sınav giriş belgesini postayla yollamışlar.
-
Selam sevgili dostlarım. Pazartesi ve salı günü sözlü sınavlar yapılacak ama kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Gelin toplanın bakalım öldünüz mü kaldınız mı feragat mı ettiniz köye mi yerleştiniz ne bu hal. 15 kişi ciddi bir sayı. Açıklanan Rekabet Kurumu ve MGK mülakatlarından sonra bütün diğer değişkenler göz ardı edilirse, her bir adayın kazanma şansı %40'lara kadar çıktı. Renk vermek istemeyebiliriz, hatta başlığı diriltmek bile işimize gelmeyebilir ancak şu gerçeği de gözardı edemeyiz ki iletişimde kalmak motivasyonu arttırıyor.
-
@por-favor size katılıyorum. MGK’da oturdum hesapladım. 16 kişi mülakata kalmıştı. Rekabeti de 2 kişi kazandı. İnşallah burası olur.
-
Bu kurumun yüksek lisans ve doktora politikası nasıl bilen var mı ?
-
MGK Listesiyle ortak 16 kişi vardı yani değil mi? 6-7 tanesi kazanmış olsun yeter.
-
@por-favor kaymakamlıkta 4, KDK’da 7 kişi var. Çoğu kişi aynı ama.
KVKK’da da en az 3-4 kişi var.
Ben de baya işsizmişim
-
Arkadaşlar mülakatta nerelerden soru geleceği hakkında tahmin veya duyumlarınız var mı?
-
@kutuphaneci06 Mülakat beklenenden kolay olmuş iki yıl öncekinde ve AB ile uluslararası ilişkilere yönelik detaya inmeyen sorular sorulmuş
-
@burakahmet hocam duymuş olabilirsiniz diye soruyorum. Anayasa veya idareden de soru gelmiş mi?
-
@kutuphaneci06 bunu özellikle sordum ancak hukuk , iktisat alanında sorular gelmemiş o yıl en azından konuştuğum kişi ve onun arkadaşlarına sorulmamış
-
@burakahmet teşekkür ederim iyi çalışmalar
-
Ses çıkmadığına göre galiba bir tek ben giricem sözlüye iyi bari
-
Nasıl gidiyor mülakatlar ? Ne kadar sürüyor ? Hangi alanlardan soru gelıyor ?
-
Kaç kişi geldi bugün aceba?