2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Arkadaşlar sınav ücretini ödeyenlerden de sınava girmeyenler olmuş herhalde bana öyle geldi
-
@gençişsiz Valla hocam beni kast ettiyseniz konuya bir açıklık getireyim, taşra uzmanlığı olduğu için puanım yüksek olduğu halde başvurmadım, burayı bekleyen arkadaşlara engel olmak istemedim. Beni kast etmediğinizi umuyorum ama nedense bana öyle geldi.
-
@alageyik08 hocam yok seni kastetmedim
Neyi kast ettim açıklayayım sınıflarda kitapçık olmasına rağmen gelmeyen kişiler vardı onların sınav ücretini ödeyenlerden olduğunu düşündüm de merak ettim sadece -
@gençişsiz vardı para yatiranlarin yüzde 20'ye yakininin sınava girmediğini düşünüyorum. Ortalama olarak 600 kişi anca girmiştir sınava.
-
@gresham-t haklısın hocam çünkü tek tük değildi göze çarpıyordu
İlginç oldu açıkçası bu durum benim açımdan -
Arkadaşlar sizce açıklanması 1 aya yakın olur mu daha mı erken olur ?
-
Bi sordu vardı iştirakle ilgili hala ikna edici bir cevap alamadım. Tamam eşitlik yoktur iştirak durumunda herkes kusuru oranında sorumludur eyvallah o yanlıştı ama diğer bi şıkta da ıstirake teşebbüs olur gibisinden bi cümle vardı. Tam olarak böyle miydi? Eğer böyleyse o sık da yanlış değil mı sizce ?
-
@tuçiiii salı günü açıklarlar saatte veriyorum 15.00
-
@mehmetkvl geçen seneyle kıyas yapıyorsanız onu başka ünv yapmıştı
-
@tuçiiii üniversiteyle alakalı değil o durum kurumla alakalı açıklama hızı, 500 600 optiği her üniversite 1 günde okur, ama kurum kendi hızlı ilerliyor 2 güne açıklarlar yine.
-
@mehmetkvl anladım hocam inş
-
@gresham-t Suça iştirakten dolayı sorumlu tutulabilmek için ilgili fiilin en azından suça teşebbüs aşamasına varmış olması gerekir(TCK md.40/3). Hocam sizin dediğiniz şıkda aynen bu cümle vardı o da kanun maddesiymiş zaten
Suça iştirak için kasten ve hukuka aykırı işlenmiş bir fiilin varlığı yeterlidir. Suçun işlenişine iştirak eden her kişi, diğerinin cezalandırılmasını önleyen kişisel nedenler göz önünde bulundurulmaksızın kendi kusurlu fiiline göre cezalandırılır (TCK md.40/1) iştirak halinde herkes eşit olarak sorumludur yazan şık yanlış olacak herkes kusuru oranında suçtan sorumlu
-
@kuşçubaşıeşref Bizim milli takım İzlanda'ya sürekli yeniliyordu. O nedenle medyada, "80 milyonluk ülkeyiz, 300-400 bin nüfuslu ülkeyi yenemiyoruz; adamlar oynatacak futbolcu bulamayıp ülkenin aşçısını, dişçisini oynatıyor" diye geyikler dönüyordu. O nedenle yapıştırdım İzlanda yanıtını, zaten A şıkkına da koymuşlar. Bir de AB'ye üye olmaya çalışıyorlar şu an, AB'de bile değiller nasıl NATO kurucu üyesi olsunlar diye düşündüm, onun da etkisi oldu ama ben o soruda hicbir şekilde Ispanya'yı işaretlemezdim.
-
Arkadaşlar bu il göç de guy gibi mi sadece mülakata kaldınız ya da kalamadınız mı yaziyor yoksa doğru ve yanlışlarını da gösteriyor mu soruları yayımlıyor mu? Bilgisi olan var mı?
-
@bucalı Bu sorunun şıklarını hatırlıyorsanız yazabilir mısınız? Bir de doğru yanıt hangi şıktaydı?
-
@mahlaki Sadece Keynes olsa ben de onu yapacaktım ama Klasik yaptım. Ordan oraya ne alaka derseniz, Maliye dersinde Klasik-Keynes yaklaşımlarından başka bi yaklaşımın üstünde net bir şekilde durmamıştık. Ondan Keynes yoksa Klasik yapayım dedim ama istemeye istemeye işaretledim.
-
ben ben gozetmene sordum merkez gocle ilgili bi durum var mı dedim,o da dedi kii biz bi tane daha sınava yapacaz ama hangisi bilmiom dedim
-
@wroclaw Bence merkeze alım olsa ikisi de geçen sene olduğu gibi beraber gelirdi
-
@biriibfli hocam resesyon ve enflasyon zaten stagfolasyon demektir o da as sola kayınca meydana gelir..
-
@wroclaw insan hakları kurumu uzmanlığınida aynı üniversite yapacak belki odur