2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@atam2811 bence böyle davranarak sınavın kalitesini arttırmayı amaçlamışlar ama becerememişler.
Yapılan masraflara değmeyen bir sınavdı hakkımızda hayırlısı olsun -
Etmisken katilma payi sorusuna da itiraz etseydiniz keske o da cok tartisildi
-
@biriibfli katılma payları sürekli gelirlerindenmiş belediyelerin. internette öyle yazıyor. ben yanlış olarak o şıkkı işaretlemiştim. yanlış yapmışım.
-
@aday-memur kral helal olsun
-
@atam2811 peki bu coas nobel ekonomi ödülünü almış mı? Coase almış çünkü.
-
@hahamas harcamaya katılma sorusunun cevabı net yanlış olan 0.5 degıl yuzde 2 dır bende bılmıyordum oranı yanlış verdıler bence dedım ve onu yaptım çıkınca ilk işim ona bakmak oldu oh çektım bi
-
@gresham-t hocam coase yoktu şıklarda öyle anımsıyorum. B grubundaki E şıkkındaki adamı hatırlayan var mı:)
-
@newworldorder işte coas vardı
-
gereksiz ileti silinmiştir
-
@gresham-t kardeşim aynen coas vardı anladığım kadarıyla yazım hatası olmuş bunun için bu soru yüzde yüz iptal edilmesi gerekir.b kitapçığında hata var . Harcamalara katılma payı sorusuda hatalı alakası yok arkadaş diyor 0.5 2 olmalı falan tamam da harcamalara katılma payı yarar karşılığında alınan bir para degildir bunu bilmek için son maliyeci olmaya gerek yok
-
@newworldorder B kitapçığının E şıkkı Coas idi. Yanlış yazılmış haliyle veya öyle bir adam varsa oydu.
-
@bulbasaur aynn bu tip bir yazım hatası tamamen bambaska bir adam ortaya cıkartır. Okul cok özensiz bir sınav hazırlamıs kabul etmek lazım.
-
@atam2811 kesinlikle net iptallik bi soru yani yani kurum "yazım hatası olmuş, anlamanız gerekiyor " minvalinde sacmalayamacagina göre bu soru tartışmasız iptal olmalı. Sınavda o kadar dusundum bu kim diye
-
@gresham-t hep birlikte aynı soruya itiraz edelim ki bir net bizden gitmesin başkalarına haksız yere.
-
gereksiz ileti silinmiştir
-
Beyler ne zaman açıklanacak bir şey bilen var mı ? Çok kötü huyum var kazanıp kazanamayacağım belirsizse heyecan yapıyorum
-
Arkadaşlar sorular iptal edilse puanlama nasıl olur tecrübeli arkadaşlar bi aydınlatsa bu konuda beni ve benim gibileri
-
Sınava girmedim ancak kvkk sınavını da aynı üniversite yaptığı için itiraz süreci ile ilgili bilgi vermek gerekirse ; öncelikle yazım yanlışı olan (aynı şık iki kere yazılmış, 0 fazla yazılmış) iki soru sınav esnasında tutanak tutulduğu için puanlar açıklanırken iptal edilmiş herkesin cevabı doğru kabul edilmişti. Puanlar açıklandıktan sonra itiraz edilen sorulardan biri için de iptal kararı verildi ve yine herkesin doğru kabul edildi. (yanlış yapanlara +1 puan eklendi doğru kabul edilen şıkkı yapanların puanı değişmedi). Sorular yayınlanmamıştı hatırlanan kadarıyla yazıp itiraz edilmişti. Herkese kolay gelsin iyi akşamlar
-
@fg94 kaç gün içinde açıklandı acaba
-
Göç idaresi başkanına twit mi atsak