2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Bence şimdiden gerek başkana gerek universiteye ve kuruma baskı yapmalıyız sınavın açıklanması için yoksa yine bizim payımıza beklemek düşecek. Itirazlar için de itiraz eden arkadaşlar yöntemini söyleyebilirse biz de ona göre itiraz edelim.
-
@guymağduru tam hatırlamıyorum ancak önce sınav puanları açıklandı daha sonra mülakata kalanlar açıklandı. Sınav ve mülakat arası 2 aya yakın bir süre geçmişti
-
@fg94 teşekkür ederim hocam
-
arkadaşlar ben başkana twit attım biraz önce belki döner
-
Kesinlikle bu üniversite süreci çok uzatıyor.kvkk 2 aya yakın sürdü..Baskı yapılması gerekiyor hem kuruma hem de üniversiteye..
-
@aday-memur nasıl yaptınız itirazı ?
-
üye isteğiyle kaldırılmıştır
-
-
@mahlaki dostum hem il göç için hem de diğer sınavlar için çok çaba harcıyorsun, senin gibi 100 tane iibf lı olsa şu an bu durumda olmazdık belki de. Yurekten teşekkür ederim sana
-
-
https://twitter.com/thecoldwar2/status/1077648299023392768?s=19 arkdslar sizler de twit atın ki bir an önce sonuclar acıklansın.
-
İçeriden aldığım duyuma göre il göç 73 ile kapatmış birkaç güne de açıklanacakmış... facede birisi böyle yazmış ne kadar doğruysa artık...
-
@mahlaki doğruluk ihtimali ne sence kardeşim
-
@atam2811 olabilir 73 biraz yüksek gibi ama iptal olan sorular varsa 2 doğru eklenir herkese ve olabilir beklediğimiz aralıktaydı 73
-
@mahlaki bir tane kızda sorular çok kolaydı yüksek kapatır falan yazmış ama bence kolay değildi çok yanıltıcı soru vardı öyle değil mi ?
-
@mahlaki 73 ihtimal dahilinde sanki sorulara bakılınca umarım uzamadan açıklanır
-
@atam2811 hocam bi arkadş 5 6 tane çıkarmış itirazda etmiş kaçını kabul ederler bilmiyorum .Ama sınava kolay denemezdi bence garip bi sınavdı hayırlısı bakalım artık yarın açıklanır inşaallah durumun ne olduğunu görürüz.
-
@aroma hocam siz kaç bekliyosunuz ben şimdi bidaha gözden geçirdim 74 doğru ( 63 kesin 11 i şüpheli ) ve 24 yanlış ( 16 kesin 8i şüpheli )2 soruyu bulamadık bakalım ne olcak çok basit 3 4 tane yanlış yaptım tüketici rantını 2 ye bölmeden 800 diye işaretledim diye hatırlıyorum mesela
-
Ben ne yaptım hukuk boşluğunu kanun boşluğu diye düşünüp sanki yangından mal kaçırır gibi işaretle sonra donme bide halbuki yarım saat var bir tur at bak bundan sonra sınavlarda mutlak tur atacagim.
-
Kamu harcamalarının gerçek artış sebebi kişi başına kamu harcamalarının artması değil mi eğer buda yanlışsa en çok yanlısı en iyi dersim sandığım maliyeden yapmış olacağım.