2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
KA E adlı kişi teslim almış. Aynı isimle belgesini teslim alan var mı arkadaşlar?
-
@muhalba bende teslim alan K yazıyor sanırım aynı kişi. Yanlış hatırlamıyorsam önceki sayfalarda da bazı arkadaşların belegelerini teslim alan ‘K’ olarak gözüküyordu.
-
R u adlı kişi teslim almiş başka var mı ortak
-
@regresyon bende Ramazan Unsal yazıyor aynı kişi olma ihtimali yüksek kardeşim.
-
Belgeleri teslim alan kişiyi napcaksınız arkadaşlar AYBÜ'nün istediği adrese gönderdiyseniz takılmayın böyle şeylere.
-
@buhara Aslında dillendirilmese de tam olarak mesele ulaşıp ulaşmadığı değil;basvurunun akibetinin bilinmiyor olması hocam. Bereket versin onlarca saçma soru sorulmuş, bu soru sorulmamis. Başvuru ulaştı eyvallah lakin akıbeti ne, eksiği var mı, kabul edildi mi? Bunlara geri bildirim yapilsa fena olmaz hani. O kadar emek veriliyor basit bir hatadan sinava girememezlik olmasın diye telaş ediyoruz haliyle.
-
@kaimoğlan İstenilen belgeleri istenilen yere gönderen herkesin başvurusu kabul edilecek, akıbeti bu yani Gönül rahatlığı ile çalışmana devam et hocam
-
@kaimoğlan Haklısınız. Mesela ösym doğrulama kodu olmayan belge gönderildi ve kişi farketmedi. Arayıp eksikliği belirtip, doğru belgeyi isteyeceklerini hiç sanmıyorum. Direk geçersiz sayacaklar bence. En azından başvurunuz onaylandı gibi mail veya mesaj gelmeli.
-
@nwsenior eyvallah saolasın
-
Aps dediginiz ne oluyor? Ben dun taahutlu mektup seklinde gonderdim. Gec mi ulasir acaba
-
@biriibfli Arkadaşlar yazmış zaten gün olarak gönderme tarihi esas alınıyormuş. APS acil posta servisi yani evet daha kısa sürede giderdi.
-
@regresyon bende r***** u***** yazıyor.
-
@kaimoğlan Gerçekten öyle ya muhakkak sıkıntı yaşayan arkadaşlar olacaktır.Telafisi de yok.Madem posta yoluyla başvuru alıyorsun o zaman kabul edilen başvuruları bir zahmet açıklayıver
-
@fernando-reges İnşallah kimse öyle bir sıkıntı yaşamaz. Gerçekten telafisi yok. Zaten kirk elli kişilik alimlara mahkum olduk bari oyle aksilikler yasamasin hic kimse.
-
Belgelerde eksiklik olanlara geri donus yapiliyormus email yoluyla
-
Teşekkürler
-
Bu sınavın çıkmış sorular kitabı mevcut mu?
-
@darkblow Daha önceden bu tarz bir soru sorulmuştu ancak cevap verildi mi bulamadım. O yüzden sordum, bu soru sizi neden rahatsız etti anlayamadım, şartları benden çok daha iyi bilen ve yardımcı olmak isteyen bir kaç arkadaş açıklama yapmış zaten. Yine de Size de teşekkür ederim sitemkar mesajınız için
-
@kunterayata teşekkürler
-
Arkadaşlar 83 puanla başvurmakta kararsız kaldım 85 üzeri 620 kişi başvurdu denilnce iyice umutlar tükendi şuan kaç başvuru oldu bilen varmı 85 üzerini