2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Bugün elden evrak teslim ettim toplamda 2000 başvuru sayısı olmuş alan kişiye sordum 80 85 aralığı daha fazla başvuran dedi o yüzden kimse başvurmamazlık yapmasın bence
-
Beyler daha önce bir il göç uzman yardımcılığı sınavına giren bir arkadaş yok mu ya şu havada kalan kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler ve Yabancılar hukuku hakkında biraz bilgi verse çok iyi olur
-
@atanacakgiller Hocam buradaki yorumları okuyorum,sınav içeriği hakkında bana yardımcı olabilecek tarz var mı diye ancak %70’i sınav başvurusu nasıl olacak tarzı... halbuki sınav duyurusunun olduğu yerde herşey anlatılıyor, e-posta yoluyla direkt cevap veriliyor anlaşılmayan konulara
Sınav başvurusu bitecek yine aynı sorular sadece size değil okumaktan ve araştırmaktan uzak olanlara sitemim
Anlayışınız için teşekkürler -
Arkadaşlar doğrulama koduyla beraber sonuç isteniyo doğrulama kodundan kastedilen ne anlayamadm
-
@mehmetkvl aynen hocam mesela Mikro’da Piyadalardan soru geliyor mu??
-
85.4 le başvurmadım girecek olanlara başarılar dilerim
-
@serra hocam ösym sonuç belgesinin altındaki kodu kastediyorlar diye biliyorum
-
@serra muhakkak başvurun. Gelirse çok üzülürsünüz. Gelmezse kaybedeceğiniz posta ücreti olur.
-
@darkblow çıkmış sorular var onları inceleyebilirsiniz buradada paylaşılmıştı.
-
@camadam1 mikro makro oralarda herşeye bakılmalı bence hocam öyle bir ayrım yapılmamıs cünkü ama diğer kısım yani bi 15 20 soru havada yani
-
@gençişsiz tamam hocam teşekkür ederim
-
@mrnobody başvurumu yapacam hocam dediğinz gibi tek kaybım kargo ücreti olacak
-
@mehmetkvl hocam dediğiniz gibi bende de özellikle kamu yönetimi ve uluslararası ilişkiler kısmı sıkıntılı. Sınav için bu derslere nasıl çalışmam gerektigi konusunda net bişey oluşturamadım malum zamanımız da az. Özellikle tecrübeli ya da bu konuda fikir sahibi olan arkadaslar, bu dersler için hangi konulara daha cok agırlık verip nasıl bi yöntem izleyeceksiniz?
-
Bugun aradım konuştum listeye giren arkadaşların evraklarinda eksiklik varsa dönüş saglanacakmis arkadaslar.
-
arkadaşlar çıkmış sorular paylaşıldı mi acaba? paylaşıldiysa zahmet olmazsa bir daha paylaşabilir misiniz? ?
-
@çölkaplanı paylaşıldı. Zahmet olacak size ama ilk sayfalara bir bakın.
-
-
Arkadaşlar kargomuz doğru yere ulaştımı soruları döndüğü için bugün YBU aradım gönderdiğimiz adresteki kişi güvenlik dahil binanın her yerini uyardık ptt ve bütün posta şirketlerine söyledik il göç başvurusuyla ilgili herhangi bir evrak yanlışlıkla başka bir yere gitse dahi bize yönlendirilcek rahat olabilirsiniz dedi. Oyüzden böyle şeylere takılmayın posta kargo takibinizde teslimedildi diyorsa içiniz rahat olsun. Çalışmanıza bakın
-
Selam sevgili arkadaşlarım. Bu mesleği a grubu memurluklar arasında sondan kaçıncı sıraya koyarsınız? Bu soruyu sormamdaki neden şu ki, puanlarım parlak olsa da, gelen ilan sayısı kendimi güvende hissedecek kadar yeterli değil. Yani halihazırda, beni mülakattan elemekten utanacak en az "1" kuruma denk gelme olasılığımın yüksek olduğu bir ilan sayısı olsaydı kesinlikle başvurmamaya karar verirdim ancak şu an ikircikliyim. Ne tavsiye edersiniz? Ya da sadece ilk cümlemdeki soruyu cevaplayın ben düşüneyim. Teşekkür ederim.
-
@por-favor Hocam çölde su gibi bu ilan. İlan gelmeyen meslek son sıradaki meslek öyle düşünün utanmazlar eleyecek olurlarsa hocam. Nasip olurda bu mesleğe başlarsınız bazı yerlerde çok yoğun bir çalışma ortamı varmış bu nedenle ders çalışmaya devam etmekte zorlanabilirsiniz. Ama size o çalışma hiç dokunmayabilir de taşra uzmanlıkları içinde yoğun mesaili mesleklerden biri.