2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@pawnex bu her ilanda tartışılır. 2 yıldır kabul etmeyen bir kurum görmedim.
-
@hahamas O zaman güzel dostum,sağolasın
-
@felix-felicis düşünüyorum ama çok kararsızım, il göç için de puanım iyi, başvurmazsam boşa gidecek olmasına üzülürüm
-
@generalgeneral Hepimiz kararsızız, kafalar karışık
-
82.7 gelme ihtimali sizce nedir ??
-
Netten bakacak arkadaşlar Yabancılar Kanunu alt bilgilerle güncel hali kurum sitesinde mevcut mevzuat kısmından bakabilirler.
@felix-felicis Hocam başlık il göç ama sorduğun için burdan cevap vereyim biraz bilgim var sınava kadar da kelime bakmayı düşünüyorum.
-
@felix-felicis bende dusnuyorm ama btk bi açıklansın öyle karar verecem hocam.
-
@felix-felicis @GeneralGeneral ve benim gibi iki sınavı da düşünen azsa ya da tercihini Bddk'dan yana kullanan çok kişi olursa puanlar biraz iner kimse kaçla kapatacağını bilemez o yuzden 80 üstü şansını denemeli bence
-
@hbbgny gelebilir tabi. Siz başvurun. Eğer sıralamaya girerseniz parayı yatırırsınız. Sonradan pişman olmayın bence.
-
@mundellfleming ben ve bir arkadaşım bddkya başvurduk hocam. İl göçe başvurmıcaz. Bence de 80üzeri basvurabilir
-
p 21'im 86 küsür ama sıralamam 1300'lerde p7'm ise 82 küsür ama siralamam daha iyi.Şimdi puana göre mi siralamaya göre mi başvuru yapmalıyız?
-
@sümeyye puana göre başvurun sıralama önemli değil
-
@sev-ren teşekkür ederim sağ olun.
-
80 üzeri herkes başvurup şansını denemeli sınav ücreti- posta ile başvuru- başka sınav ile çakışması- guy ile dguy mülakat bekleyenlerin inisiyatif alıp bu ilana başvurmaması söz konusu puanlar düşer kesinlikle.
-
Belki benim ilk yılım olduğundan olabilir, şu puana gelir mi bu puana gelir mi ya da gelmez diye başvurmamak bana garip geliyor, her ilan için lanet olası kargo parası vermek zorundayız evet, sanırım kararsızlığa neden olan bu (o kurumu isteyen ve puanı yeterli olan ya da olabilecek kişilerin durumunda )
-
Dostlar bence 80 ustu gelir mi gelmez mi demeden basvurmakta fayda var. Cunku bircogumuz ilan gelmeden alan konularini tekrardan imtina ediyoruz. Bu vesileyle en azindan gelmezse bile alan icin konu tekrari yapilmis olur. Cunku gorunure gore bu ara ilanlar gelmeye baslayacak gibi. bilgileri taze tutmak onemli bu surecte. Il gocte oldugu gibi bazen kurum mevzuati sorulabiliyor hem alan hem mevzuat derken insan telas yapiyor dogal olarak.
-
Siyaset bilimi,siyasi tarih,yönetim bilimi,türk dış politikası,insan hakları,ulus- ilişki,ulus-hukuk,siyasi tarih,ulus.örgütler notu
https://yadi.sk/i/bEwP7QgEh63TLg
4 sayılı cb kararnamesi göç gm onüçüncü bölüm maddeleri
-
Arkadaşlar örneğin il Göçü kazanırsak sonra gelen atıyorum vmy ilanına başvuru yapabilir miyiz? Yoksa ataninca puanimiz yanıyor mu ?
-
@iibf7 a grubunda puan yanma diye bir sey yok hocam.
-
@aslan-reyiz ya sen varya kralsın kral