2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@kurwa kurum mevzuatina kurum sitesinden ulasip oradan calisabilirsiniz
-
@kurwa Hangi yerleşkede olduğu belli değil dostum sanırım henüz ama şu var Kızılay'dan her yere ulaşım sağlanır Ankara'da merak etmeyin.
-
Arkadaslar hali hazirda uğrastığım baska bir sınavim var buna calismaya zamanım yok 86,53 ile başvurmamayı dusunuyorum yanlis mi yapiyorum acaba
-
80 le başvuru yapmaya değermi sizce tam 80 küsür
-
@tezene aynen hocam ben de bu sebepten 93 puanla başvurmayacağım evliyim şehir benim için önemli ama dediğiniz gibi sayısal loto oynar gibi sınava giriyoruz
-
Sizce GUY mu daha iyi yoksa İl Göç mü?..Çünkü guy da il seçim hakkımız var ve rotasyona tabi değil..
-
6458 sayılı kanun,Yabancılar Hukuku,Uluslararası iş gücü kanunu,pasaport kanunu,Türk vatandaşlığı kanunu,geçici koruma yönetmeliği,İl göç 2013-2016-2018(hatırlananlar) soruları.
-
@cihanxxx gelir hocam tereddütsüz başlayın çalışmaya
-
Keşke il göç ile ilgili elinde not olan paylaşsa
-
@aslan-reyiz teşekkürler kardeşim:)
-
ptt ile mi gönderiyoruz evrakları?
-
@james-buchanan istediğin kargo firmasıyla gönderebilirsin, yeter ki ulaşsın belgeler
-
@walras12 yurtiçi kargo pek iyi değil. ptt en garantisi.
-
Aramızda cumartesi İstanbul da Bddk’ya girip, pazar il göç için Ankara’ya gidecek olan gözü karalar var mı?
-
uluslararası hukuk, insan hakları, yönetim bilimi, siyaset bilimi, siyasi tarih, Türk dış politikası,uluslararası ilişkiler arkadaslar peki bunlara nerden ve nasil calisiyorsunuz ?
-
@felix-felicis Ben düşünüyorum ama hayırlısı
-
E devlet mezuniyet belgesi kabul ediliyor mu dostlar soran olursa bilgilendirirse çok sevinirim
-
@pawnex, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
E devlet mezuniyet belgesi kabul ediliyor mu dostlar soran olursa bilgilendirirse çok sevinirim
aynı soruyu bende soracaktım. bilgisi olan varsa, aydınlatırsa sevinirim.
-
@mundellfleming hayırlısı hocam. İngilizceniz var mı?
-
sınava 85 vericez bir de nota 50 lira vermeyelim cebimizde para kalmadı artık. Yok mu insan hakları,yönetim bilimi, siyaset bilimi siyasi tarih, türk dış politikası notu verecek bir babayiğit