2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@sbf1983 teşekkürler hocam
-
@paretowilfredo Hangi yerleşkede olur bir tahminin var mı? Daha önceki sınavlar nerede yapılmıştı?
-
85.5 ile başlayalım mı acaba ders çalışmaya dostlar
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
Siyaset bilimi,siyasi tarih,yönetim bilimi,türk dış politikası,insan hakları,ulus- ilişki,ulus-hukuk,siyasi tarih,ulus.örgütler notu
https://yadi.sk/i/bEwP7QgEh63TLg
4 sayılı cb kararnamesi göç gm onüçüncü bölüm maddeleri
Arkadaşlar akfon notu bu paylaşılanla notla birebir aynı mı yoksa kendilerine ait farklı notlardan mı oluşuyor?
-
86.2 ile başvuracağım inşallah gelir,gelmezsede ders çalışmış oluruz.hepimize başarılar şimdiden
-
88 le yerimizi alalım herkese başarılar
-
@kurwa Hocam büyük ihtimalle Etlik'te Doğu ya da Batı kampüsünde olur. Ulaşım açısından sorun yaşamazsınız.
-
Arkadaşlar alan dersleri dışındaki derslerden (örn: ua ilişki,siyasî tarih, yönetim bilimi vs) kaç soru geliyor? Geçmiş yıllarda nasıldı durum
-
85 puan ile başvuracağım
-
@hahamas sağolun hamas hocam.
-
85,29 ile başvuracağım inşallah gelir
-
80 ne düşer mi acaba ?
-
KPSS'den sonra hiç bakmayan kardeşlerim gelin bi sarılalım nasıl yetişecek bu konular....
-
@tuçiiii bunun yolunu bilen varda paylaşsın gerçekten
-
@stradivarius varsa*
-
Guy ne zaman gelir
-
Daha önce hiç girmedim bunun sınavına nasıldır zor mudur acaba.Kendi konularından çok soru gelir mi?
-
@lebronjames guy daha iyi
-
@shanks kendi mevzuatından 20 soru geliyor. 20 de kamu ve u.arası ilişk. Maliye iktisat ve hukuktanda 20 şer soru. Sınav basit diyorlar ama sorular farklı imiş. Hatalı sorularda cabası.
-
@mrnobody Tehlikeli gibi biraz sağol.