2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Dün 40tı bugün 60. yazık...
-
Önceki il göç sınavlarında para yatırılıyormuydu bilen varmı
-
Bu sınav ücretini haber yapalım dostlar oldukça yüksek meblağ. İnsanlar şehirdışından geliyor, bir sürü yol parası, bir de sınav parasını ödemek zorunda kalmasın. Maliye Bakanlığı binlerce kişiye sınav yapıyor ücretsiz, İçişleri neden para istiyor?
-
@antimülakat hocam içişleri değil galiba üniversite istiyor. Kişisel Verileri Koruma Kurumu'nun sınavını da aynı üniversite yapmıştı bir ay önce o zaman da 60 tl topladı.
-
@cesss yatırılıyordu
-
87 puanım var şansım olur mu sizce?Kpss konsunda bilgi sahibi değilim pek onun için soruyorum.Daha önce kaça kadar inmiş puanlar bilgisi olan var mı?
-
@elfcik525 ben 85.5 ile başvuracağım. Senin ki hayli olur dostum
-
@elfcik525 Dostum başlığın ilk iletisinde meslek tanıtım yazımız mevcut orada hem son taban puan bilgisi hem de meslege sınava dair diğer bilgileri bir arada bulabilirsiniz.
-
@fg94 öyle de yaptırmasinlar üniversiteye. 100 soruluk test sinavı isteseler ben bile hazırlarım.
-
@paretowilfredo 82.5 sansm nedr hocam
-
87 ile ben de başvuracağım.Maliyede tvs ve vergi hukuku var mı ?
-
@antimülakat haklisin hocam haber olmali bu iş. Yoksa akillanmaz bunlar
-
@ridvan aynı şeyi düşünüyorum bu kadar fırsatçılık olmaz ya
-
@darksideof anlaşılan yok hocam maliye teorisi ve politikası diyor ama belli olmax bakın derim
-
Kesinlikle alınan sınav ücreti haber yapılmalı. İçişlerinin personel alım masrafını neden ben karşılayayım? Üniversite ücret talep edebilir ama bu bedeli, kurum bir anlaşma yaparak kendisi ödemeli.
-
@paretowilfredo teşekkürler bakıyorum hemen
-
@Yakup-cemil çok iyi o halde güzel sonuçlar almak dileğiyle:)
-
4 kat çok fazla değilmi içişlerinin bir geleneği buda sanırsam
-
@antimülakat bu arada sorulara itiraz için de 25 TL isteniyor.
-
@mahlaki maliye teorisi değil kamu maliyesi var