2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@ceteris haklısınız hocam ben yanlış yazmışım kamu maliyesinin içine teori kamu gelitleri harcamaları bütçe borçlanma giriyor sanırsam tvs ve vergi hukuku girmiyor
-
@mahlaki emin misiniz hocam vergi ve tvs olmadığına
-
81 ile başvuru yapmaya lüzum yok değil mi? Hiçbiri istediğim puan türü değil. P33 veya p34 isteseydi çok iyi olacaktı. O kadar bekledim şimdi de şartlar bana uymuyor. Bu kurumla yıldızım barışmayacak anlaşıldı.
-
Absürd bir soru sorucam lakin bu borçlar hukuku genel hükümler derken hepsini mı kast ediyor borçlar hukukunun ?
-
Arkadaşlar ben baharda bedelli askerlik yapacağım. E-devletten baktığımda 31.01.2019'a kadar bir sakınca yoktur yazıyor. İl Göç'e başvurup mülakata kalırsam ve mülakat şubata filan sarkarsa bir sıkıntı olur mu?
-
Arkadaşlar e devletten aldığımız mezuniyet belgesi ile başvuru yapabiliriz değil mi?
-
@bulbasaur hiçbir sıkıntı olmaz hocam. Askere gidene kadar teciliniz ötelenecek. Askerde olsanız bile sınava mülakata girebilirsiniz.
-
92,5 la başvurmamaya karar verdim. Yerime girecek olan arkadaşa başarılar.
-
@872 Teşekkürler dostum.
-
@erengrgl evet ben de bunu merak ediyorum
-
@eliff geçici mezuniyet belgesi var ama onunda süresi doldu inşallah e devleti kabul ederler
-
@erengrgl geçici mezuniyet belgelerinin süreleri ne kadar ki?
-
@erengrgl ben 3yıldır yapıyorum aynı belge ile başvuru.
-
@kd16 benim mezuniyet belgesinde 2 yıl yazıyor o sürede dolduğundan belki sorun çıkabilir diye düşünüyorum
-
@cihanxxx hocam ben öyle biliyorum öyle ama yinede bakcam ne olcağı belli olmaz. Yanlış biliyorsam sizi yanıltmak istemem.
-
Arkadaşlar başvuru formunu elle mi doldurmak gerek ?
-
@erengrgl araştırdım bazı üniversiteler geçerlilik süresi ibaresi koyuyorlarmış bende bir şey Yok o yüzden geçerliliği gibi bir durum olmamış bu güne kadar.
-
@mrnobody neden
-
@kd16 Doğrudur hocam
-
Arkadaşlar malum alan bilgimiz dışında farklı konularda mevcut o dersler için elinde link olan varsa paylaşabilirmi