2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@aylin Şans işi sanırım.belki de mezun olduğumuz bölüme göre soruyorlar bilemiyorum.ingilizce bilenlere de farklı sorular soruyor olabilirler.
-
mülakatların adaletsizliği
-
@ceteris Ben de sizin gibi düşünüyorum.şans faktörü çok önemli oluyor.
-
@yorgunisletmeci hocam bana da 3 mevzuat 1 alan 1 de meslekle ilgili soru sordular. kamu mezunuyum idare huku sordular. İngilizcem iyi cv'de de belirttim ama ingilizceye dair bişey sormadılar.
-
@tezantitezsentez Teşekkürler yanıtınız için.
-
@yorgunisletmeci rica ederim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
-
Öğleden önce gelmemen bi kişiydi sonrasında bilgisi olan var mı?
-
kendini tanıt il göç uzmanı ne iş yapar sarı yelekliler ile arap habarını karşılaştır- bir anayasa sorusu alan sadece 1 tane sordular-bir mevzuat bilemedim başka sordu mevzuatla ilgili- siyasi tarih ile ilgili bir soru
-
@sev-ren seninkiler zormuş hocam
-
Arkadaşlar aranızda çeko dan giren var mi
-
Arkadaşlarım çeko dan giren var mı varsa lutfen yardımcı olsun mülakatta çeko dan bir şey sordular mi
-
Gençler sadece 6458 sayılı yabancılar kanunu yeterli mi mülakat için pasaport ve iskan vs kanunlarına bakmadım çünkü?
-
@gresham-t hocam 6458 kafî şu ana dek diğer kanunlardan soru sorulduğuna bişey duyulmadı
-
@duygu55 hocam cekocu değilim ama alanınıza dair sorular soruluyor genelde
-
@aroma anladım hocam ne tarz şeyler soruyurlar ki acaba
-
@duygu55 hocam alanına dair bilemiyorum ama mevzuat ve güncel genel kültür sorusu çok zor değil emin olun sizi anlıyorum dün aynı psikolojideydm.Alanıni dikkate al derim kisaca
-
@aroma teşekkür ederim hocam
-
@gresham-t kardeşim bana taşra teşkilatı hakkında bilgi ver dediler
-
Arkadaslrmz gelmeyen sayısına dair bilgi almaya çalışir misiniz ? Totalde ulaşmak için
-
Bana kanundan hic soru sormadılar 5dakika falan sürdü mülakat Güler yüzlülerdi sakinliğinizi korursanız rahat atlatırsınız Kendi alanınızdan 1 soru geliyor mutlaka Diğer sorular şans işi Daha öncede girmiştim göç mülakatına o daha uzun sürmüştü Daha detaylı sorular gelmişti Bu sefer öyle olmadi O yüzden uzun yada kısa sürmesine takılmayın Seri bir şekilde ilerliyordu Ilk 15te olanlar öğleden önce orda olsunlar bence