2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
İlk olarak kütüphanede bekliyorsunuz , çay ikram ediliyor(siz kendiniz alıyorsunuz).Görevli sıraya göre çağırıyor.Komisyon sıcakkanlıydı , genel olarak rahat geçti.İlk kendini tanıt dediler(müdahale etmediler ben bitirene kadar) .Neden il göç uzman yardımcısı olmak istiyorsun diye sordular(her mülakatta gelebilecek bir soru ).Sonra bütün komisyon üyeleri tek tek soru sordu.Mülakattan çıkınca farklı bir koridordan çıkış yapıyorsunuz.Görevli sohbet etmek yasak dedi.Yani kütüphaneye dönüp soruları söyleme dedi.Soruları paylaşmıyanlara sitem edilmiş fakat bence de paylaşılmaması daha adaletli niye derseniz tecrübe edindiğim kadarıyla bazı komisyonlar aynı soruları döndürüp tekrar tekrar sorabiliyor.Böyle bir durumda bence adaletsiz olur.Bu sebeple bende kimseye haksızlık olmasın diye paylaşmıyorum.
-
Ekonominin genel durumu yada güncel ekonomik veriler hakkında soru soruldu mu ?
-
Kaç dk sürdü mülakat?
-
@metehan hocam çanta ve montu kütüphanede bırakıp çıkışta alabiliriz değil mi:)
-
@gençişsiz ben o şekil yaptım fakat siz yanınıza da alabilirsiniz çünkü komisyonun bulunduğu odaya girmeden önce koridorda masa sandalye felan var oraya geçiyosunuz sonra içerden çağrılınca odaya giriyosunuz.Ayrıca görevli kişi(sizi çağıran) de yardımcı oluyo sıcakkanlı biri.
-
@metehan Hocam yirminci kişiye sıra ne zaman gelir? Saat 10 da orda bukunmak gerekir mi bugun nasıl oldu?
-
@kaimoğlan hocam hiç bilmiyorum bugün 12 ye yakın başladı ama diğer günler 10 başlar sanırım . Benim tam emin değilim 5 6 dk sürdü sanırım.
-
@metehan hocam çok teşekkür ederim hayırlısı olsun:)
-
@gençişsiz amin başarılar
-
Arkadaşlar gerçekten akşam 6 yı buluyormu mülakatlar, ona göre dönüş bileti alıcam.
-
güncel olaylardan soru geliyor mu arkadaşlar
-
Mülakata giren arkadaşlar sorulan sorular evet yada hayır bari deyin direk soruları söylemiyorsanızda
-
Arkadaşlar komisyon gayet iyi daire başkanlarından oluşuyor 5 dakika sürüyor mevzuat genel kültür bölüm bazlı iki soru soruldu .Herkes için hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar anlamadığım bir şekilde beni zorladıklarını düşünüyorum. 2 mevzuat 2 güncel 2 anayasa 1 iktisat sordular
-
@mami11 hocam sizin mülakat kaç dakika sürdü
-
Merhaba arkadaşlar
Kendini tanit
Mezun olduğum uninin adıyla ilgili soru
Yaşadığım ille ilgili bi soru
Erzincan ve bir ili baglayacak köprünün adı
Siber saldırı nedir
Sangay beşlisi adı değişti mi , üye devletler
Iç işlerine bağlı kurumlar
Beklediğin başka mülakat var mi
Idealindeki meslek ne
Bu kadar, mevzuat ve alanla ilgili soru gelmedi
5 dk sürdü, komisyon hızlı ve sicakkanlilar bi soruyu bilemezsiniz başka bir soru soruyorlar yardım ediyorlar -
@yorgunisletmeci tahmini 7 8 dk falan
-
@aylin hocam hakkınızda hayırlısı olsun, çok teşekkürler
-
-
@yorgunisletmeci bi kaç kişiye de hep mevzuat sormuşlar, bana sorulmadi